حقوقی و قضایی
حقوقی و قضایی
سخنگوی قوه قضائیه با اشاره به اینکه با اطلاعات مردمی عوامل داخلی دشمن شناسایی و در اختیار عدلیه هستند، اعلام کرد: نقش آفرینی هوشیارانه مردم در تأمین امنیت اجتماعی بسیار مفید بوده است.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ بیش از 1300 حوزه و پایگاه بسیج دانشجویی کشور به شکرانه سلامتی و اعلام آمادگی محضر مقام معظم رهبری حضرت امام خامنهای مدظله العالی بیانیهای صادر کردند. متن بیانیه به شرح ذیل ست: باسمه تعالی محضرمقام معظم رهبری حضرت امام خامنه ای مدظله العالی سلام علیکم؛ شکر خدایی را که زندگانی مان را در روزگاری قرارداد که اسلام و مسلمین مقتدرانه دشمنان خدا را...
سخنگوی قوه قضاییه گفت: نقش آفرینی هوشیارانه مردم در تامین امنیت اجتماعی بسیار مفید بوده است.
ائمه جمعه کشور تاکید کردند که ملت ایران با ایمان و اقتدار خود دشمن را از میدان خارج خواهد کرد.
رئیس کل دادگستری لرستان با تاکید بر هوشیاری مردم و رصد تحرکات دشمنان گفت: دستگاه قضایی با کسانی که امنیت عمومی را به خطر میاندازند بهسرعت و با قاطعیت برخورد میکند.
سخنگوی قوه قضاییه گفت: در روزهای اخیر عوامل دشمن در داخل قصد تحرکاتی داشتند ولی شناسایی شدند و با هوشیاری ضابطین قضایی در اختیار عدلیه هستند.
مدیریت دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با انتشار اطلاعیه ای از آمادگی این مجموعه برای حمایت از آثار موسیقایی با مضامین مربوط با وقایع کنونی کشورمان در حوزه اتحاد و وطن دوستی خبر داد.
سخنگوی قوه قضائیه با اشاره به اینکه با اطلاعات مردمی عوامل داخلی دشمن شناسایی و در اختیار عدلیه هستند، اعلام کرد: نقش آفرینی هوشیارانه مردم در تأمین امنیت اجتماعی بسیار مفید بوده است.
حجت الاسلام حاج علی اکبری تاکید کرد: با تجاوز بزدلانه رژیم صهیونیستی به ایران، بیچارگی و استیصال این رژیم آغاز شده و همانگونه که رهبر معظم انقلاب فرمودند، بیچاره خواهند شد.
نحوه خدمات رسانی واحدهای قضایی و اداری قوه قضاییه تا روز دوشنبه دوم تیرماه اعلام شد.
معاونت منابع انسانی قوه قضاییه، نحوه فعالیتهای واحدهای قضایی و اداری قوه قضاییه تا دوم تیر ماه را اعلام کرد.
جزئیات طرح تشدید مجازات جاسوسی و همکاری کنندگان با رژیم صهیونیستی و کشورهای متخاصم علیه امنیت و منافع ملی، منتشر شد.
رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور از احداث سه مجتمع ثبتی متمرکز در تهران خبر داد.
رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور از احداث سه مجتمع ثبتی متمرکز در تهران خبر داد.
دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با انتشار اطلاعیه ای از آمادگی این مجموعه برای حمایت از آثار موسیقایی با مضامین مربوط با وقایع کنونی کشورمان در حوزه اتحاد و وطن دوستی خبر داد.
رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور از احداث سه مجتمع ثبتی متمرکز در تهران خبر داد که یکی از آنها بزرگترین مجتمع ثبتی کشور است.