حقوق نجومی
حقوق نجومی
آیین عبادی سیاسی نماز جمعه در شهرستانهای هرمزگان برگزار و ائمه جماعت این شهرستان ها در خصوص مسائل روز سخن گفتند.
بینندگان «الف» هر روز با ارائه نظرات خود در تکمیل و تعمیق محتوای ارائه شده مشارکت می کنند. بسیاری از این نظرات گویای دقت و توجه مخاطبان و داوری عمومی آن ها نسبت به وقایع روز است. گزیدهای از نظرات مخاطبین «الف» را ذیل سه مطلب پر بحث هفته به انتخاب تحریریه «الف» بخوانید.
دولت سیزدهم در شرایطی کلید پاستور را تحویل گرفته که متوسط رشد اقتصادی 8 ساله دولت روحانی فقط 1.2 درصد بود که کمترین رقم بین دولتها است.
جریان اصلاح طلب از همان ابتدای فعالیت دولت سیزدهم در پی مصادره موفقیت های دولت رئیسی به نفع دولت روحانی است.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی گفت: عضویت ما در پیمان شانگهای زمینه ساز گسترش اقتصادی، شکست تحریم های آمریکایی و باطل کننده تحلیل غلط اصلاح طلبان است.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، اسدالله بادامچیان دبیرکل حزب موتلفه اسلامی در پایان نشست دبیران این حزب با اشاره به عضویت ایران در سازمان همکاریهای شانگهای، اظهار داشت: عضویت در پیمان شانگهای زمینه ساز گسترش اقتصادی ایران در بازاری با 3 میلیارد جمعیت با توانمندیها و نیازهای فراوان است. بادامچیان گفت: این موفقیت دولت آیت الله رئیسی است و آن را به ایشان تبریک میگوییم و از اعضای...
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی گفت: عضویت در پیمان شانگهای زمینه ساز گسترش اقتصادی، شکست تحریم های آمریکایی و باطل کننده تحلیل غلط اصلاح طلبان است.
حجت الاسلام کیانی اصل گفت: اگر دریافت حقوق نجومی استاندار سیستان و بلوچستان واقعیت دارد انتصاب وی به عنوان سکاندار استان محروم با آرمانهای دولت سیزدهم همخوانی ندارد.
با توجه به وضعیت کسری بودجه کشور و ادامهدار بودن ناترازی در بودجه طی سالهای متمادی، در این میزگرد تلاش شده به کمک کارشناسان اقتصادی، وضعیت کسری بودجه در سال جاری بررسی شود.
اکنون به لطف خدا در مرحله ای هستیم که هم در هر سه قوه کشور و هم در نهادهای انقلابی و حاکمیتی، کسانی بر سر کار هستند که عدالتخواهی از مهمترین شعارهای ایشان است.
هفته جاری شواهد حوادث تلخ و شیرینی در حوزه سیاسی، اقتصادی و بینالملل بودیم که مرور برخی اتفاقات مهم خالی از لطف نیست.
طرح شفافیت آرای نمایندگان مجلس از خرداد سال گذشته توسط نمایندگان تدوین شده، جلسات متعددی برای بررسی آن سپری شده و بیش از یک ماه است که در این کمیسیون نهایی شده اما هنوز به صحن نرسیده است.
طرح شفافیت آرای نمایندگان مجلس از خرداد سال گذشته توسط نمایندگان تدوین شده، جلسات متعددی برای بررسی آن در مرکز پژوهشها و کمیسیون آیین نامه سپری شده و بیش از یک ماه است که در این کمیسیون نهایی شده اما هنوز به صحن نرسیده است.
کیومرث سرمدی با اشاره به پیشنهاد 5 گزینه برای استانداری همدان از سوی نمایندگان مجلس استان، گفت: متأسفانه بسیاری از مدیران استانی تحرک لازم را برای خدمت ندارند و کارها کند پیش میرود، نیاز است هرچه زودتر این تغییر و تحولات مدیریتی صورت بگیرد.
موضوع "اقتصاد ایران و جهان در گذر زمان" در این نوشتار به وقایع تاریخی بیست و چهارمین روز شهریور ماه اختصاص دارد که به طور مستقیم و غیر مستقیم اقتصاد ایران و جهان را متاثر کرده است.