حل مشکل جانبازان و ایثارگران شهرداری
به گزارش فارس، "عباس کیانی" در جلسه نظارت ستادی که با حضور "محمد رضا پوریافر" شهردار منطقه 21 و جمعی از معاونین و مدیران منطقه برگزار شد؛ گفت: تکریم و ترویج فرهنگ ایثار و جهاد و خدمت به همکاران جانباز و ایثارگر و فرزندان شاهد از وظایف مهم ما در اداره امور ایثارگران است.
" کیانی" در ادامه گفت: جانبازان و ایثارگران ما در طول 8 سال دفاع مقدس و جنگ دچار آسیب های جدی و روحی غیرقابل جبران شده و نمی شود کل بها را پرداخت کرد و همچنین فرزندان شاهد ما ستون زندگی خود را از دست داده، چگونه می شود جبران مافات کرد و محاسبه کنیم.
"محمدرضا پوریافر" شهردار منطقه 21 در ادامه ضمن تبریک ولادت حضرت امام موسی کاظم (ع) و خیر مقدم و تشکر از برگزاری این جلسات گفت: حضور جانبازان و ایثارگران و فرزندان شاهد در ادارات و بخشهای مختلف خدمترسانی، به عنوان یادگاران شهیدان گرانمایه و 8 سال دفاع مقدس، مایه مباهات و افتخار است.
در پایان این جلسه هر یک از فرزندان شهید شاغل و ایثارگران و جانبازان در منطقه 21 پس از معرفی خود به بیان مشکلات و درخواستهای خود پرداختند.
پایان پیام /