پنج‌شنبه 20 دی 1403

حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و توسعه فناوری‌های پایدار در کشاورزی

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و توسعه فناوری‌های پایدار در کشاورزی

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، امیر یونسیان، مدیرکل دفتر ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکت‌های دانش بنیان در حاشیه بازدید از سومین رویداد فناوری‌های نوین کشاورزی، ضمن تشکر از حمایت‌های معاون علمی از فناوری‌های نوین و ایجاد بستر‌های لازم برای رشد شرکت‌های دانش‌بنیان بخش کشاورزی، بر اهمیت تکمیل زنجیره ارزش فناوری‌های نوین...

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، امیر یونسیان، مدیرکل دفتر ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکت‌های دانش بنیان در حاشیه بازدید از سومین رویداد فناوری‌های نوین کشاورزی، ضمن تشکر از حمایت‌های معاون علمی از فناوری‌های نوین و ایجاد بستر‌های لازم برای رشد شرکت‌های دانش‌بنیان بخش کشاورزی، بر اهمیت تکمیل زنجیره ارزش فناوری‌های نوین کشاورزی، همکاری‌های میان‌بخشی و هم‌افزایی در سطح ملی به ویژه با وزارت جهاد کشاورزی تاکید کرد.

همچنین وی بر لزوم شتاب‌دهی به روند تجاری‌سازی فناوری‌های نوین در این حوزه اشاره کرد و افزود: تقویت روابط میان شرکت‌های دانش‌بنیان و فعالین در زیست بوم فناوری‌های کشاورزی با بهره برداران این بخش، به‌روز‌رسانی فهرست کالا و خدمات دانش‌بنیان و تدوین سیاست‌های راهبردی از مهم‌ترین رویکرد‌های معاونت توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان در راستای افزایش ضریب نفوذ دانش و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در بخش کشاورزی است.

وی همچنین تاکید کرد: در راستای افزایش بهره‌وری در مصرف انرژی و آب بخش کشاورزی باید موانع موجود در مسیر تجاری‌سازی فناوری‌های نوین کشاورزی برطرف شود تا این فناوری‌ها به سرعت به مرحله تولید برسند و نقش خود را در کاهش ناترازی انرژی و بهبود بهره‌وری در بخش کشاورزی ایفا کنند.

گفتنی است سومین رویداد فناوری‌های نوین کشاورزی، بستری مناسب برای معرفی آخرین دستاورد‌های نوین بخش کشاورزی شناخته می‌شود و هرساله میزبان فعالان بخش‌های مختلف کشاورزی، شرکت‌های دانش‌بنیان، پژوهشگران و سازمان‌ها و دستگاه‌های مربوطه است. از بخش‌های ویژه این نمایشگاه می‌توان به معرفی فناوری‌های جدید در زمینه‌های بهینه‌سازی مصرف آب، افزایش بهره‌وری خاک، سیستم‌های هوشمند مدیریت کشاورزی و تولید نهاده‌های مقاوم به تنش‌های اقلیمی (شوری و خشکی) اشاره‌کرد.