یک‌شنبه 25 آبان 1404

حمایت رئیسی از اخراج اساتید دانشگاه

وب‌گاه عرشه آنلاین مشاهده در مرجع
حمایت رئیسی از اخراج اساتید دانشگاه

سید ابراهیم رئیسی در نشست خبری خود از اخراج اساتید دانشگاه حمایت کرد و مُهر تایید بر ارتباط بین اخراج ها و اعتراضات سال 1401 زد

سید ابراهیم رئیسی در نشست خبری خود از اخراج اساتید دانشگاه حمایت کرد و مُهر تایید بر ارتباط بین اخراج ها و اعتراضات سال 1401 زد

رئیس جمهور به اخراج اساتید از دانشگاه واکنش نشان داد و ارتباط آن با اعتراضات سال گذشته را تایید کرد.

موج اخراج اساتید برجسته دانشگاه طی روزهای اخیر با واکنش های انتقادی زیادی روبرو شده است.

ابراهیم رئیسی، رئیس دولت سیزدهم که امروز پاسخگوی اهالی رسانه بود در واکنش به این موضوع تلویحا از رویه موجود حمایت کرد و گفت: در جریان اغتشاشات پارسال افرادی از دانشگاهیان دچار غفلت شدند که حتما باید آن‌ها را آگاه کرد. با الهام از عفو عمومی رهبر انقلاب، نسبت به دانشگاهیانی که مرتکب خطایی شدند هم این عفو را اعمال کردیم.

وی افزود: اگر افرادی محدودی خواستند نظم دانشگاه را برهم بزنند خود دانشگاه باید مقابله کند. در چند روز گذشته هم برای من از تخلف افرادی که خطایی کردند و با آن‌ها در کمیته انضباطی برخورد شده گزارشاتی آمده است.

هم اکنون دیگران می خوانند -->

بیشتر بخوانید

حمایت رئیسی از اخراج اساتید دانشگاه 2