حمل و نقل جاده ای
حمل و نقل جاده ای
پس از گذشت 5 ماه از سفر استاندار خراسان رضوی به تربت حیدریه و تاکید اسناندار بر بهسازی ورودی شهر کدکن اما همچنان این پروژه به دلایلی از جمله عدم شرکت ییمانکار در مناقصه و بروکراسی های اداری همچنان معطل مانده است.
هاشمی ضمن اعلام درخواست تسریع روند واکسیناسیون در مشهد گفت: بیش از 30 درصد از بستری شدگان کرونا در مشهد غیربومی هستند و امیدواریم با کاهش ورود مسافر آمار مبتلایان به ویروس کرونا کاهش یابد.
معاون عمرانی استانداریزد گفت: کاش دولت دوازدهم طرح مسکن مهر را تعطیل نمیکرد زیرا عدم ساخت وساز مسکن یکی از دلایل اصلی گرانی مسکن بود.
جعفر شهامت گفت: 11 پیمانکار عملیات راهسازی روستایی که قیر را از دولت بابت انجام آسفالت در پروژه های متعهد شده، تحویل گرفته اما به تعهدات خود عمل نکرده بودند به سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان به منظور تعیین تکلیف معرفی شده اند.
هنوز چند هفته از رسانه ای شدن کمبود سرم دارویی و تلاش برای واردات آن نمی گذرد که خبر فاسد شدن 500 تن سرمی که 5 سال در گمرک خاک خورده است، آه و افسوس از نهاد مردم و معاون دادستان کل کشور برآورد. مسئولان گمرک که از مخاطب قرار گرفتن در هر پرونده سهل انگاری یا کارشکنی در ترخیص کالا به تنگ آمده بودند، معاون دادستان را از دپو شدن 4000 هزار کامیون کشنده، علی رغم نیاز شدید ناوگان حمل و نقل...
سعید بسطامی گفت: شهرستان بیجار دارای یک هزار کیلومتر راه روستایی است که تا کنون 470 کیلومتر آن آسفالت شده است.
فعالان بخش حمل و نقل جاده ای کالا میگویند واردات لاستیک های ارزان قیمت از هند صحت ندارد و وزارت صمت اجازه نمی دهد محصولی ارزان تر از کالاهای تولید داخل در بازار عرضه شود.
جعفرشهامت گفت: 153 میلیارد و 500 میلیون تومان اعتبار در قالب اعتبارات محرومیت زدایی همچنین 100 میلیارد تومان اعتبار برای تامین قیر در سال مالی 1400 به منظور آسفالت راه های روستایی به خراسان شمالی اختصاص خواهد یافت.
حمید میانجی گفت: 90 درصد از مسافران اتوبوس های برون شهری مرکز استان در خارج از پایانه، سوار و پیاده می شوند همچنین وضعیت هیچ یک از سه پارک سوار مرکز استان نیز منطبق بر ضوابط تعریف شده در نشریه 352 نیست.
مدیر عامل شرکت بازرگانی دولتی ایران خواستار ایجاد هماهنگی ها و برنامه ریزی های لازم در خصوص حمل به موقع کالای استراتژیک گندم در سراسر کشور شد.
در حال حاضر شاهد ترافیک سنگین در لاین جنوبی آزاد راه قزوین - کرج، محدوده سیمان آبیک هستیم
فریبرز کرمی گفت: از بیست و چهارم تا بیست و نهم مرداد ماه بیش از یک میلیون و 546هزار تردد در سطح محورهای مواصلاتی استان کرمانشاه به ثبت رسید.
مدیرکل دفتر حمل کالای سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای از کاهش مدت زمان شارژ کارت سوخت خودروهای سنگین از یک ماه به دو هفته و همچنین پرداخت فوری کرایه حمل کالاهای اساسی خبر داد.
مدیرکل دفتر حمل کالای سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای از شارژ شدن کارت سوخت خودروهای سنگین هر دوهفته یک بار خبر داد.
مدیرکل دفتر حمل کالای سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای از شارژ شدن کارت سوخت خودروهای سنگین هر دوهفته یک بار خبر داد.
مدیرکل دفتر حمل کالای سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای از شارژ شدن کارت سوخت خودروهای سنگین هر دوهفته یک بار خبر داد.