حوزه علمیه
حوزه علمیه
حجتالاسلام محمدرضا زائری، به عنوان رییس اندیشگاه فرهنگی منصوب شد.
آیتالله رضا استادی عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در پی از دست دادن همسر خود عزادار شد.
همسر آیتالله استادی که از چند روز پیش به علت بیماری در بخش آی سی یو بیمارستان بستری بود عصر امروز دعوت حق را لبیک گفت.
رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران طی حکمی حجتالاسلام محمدرضا زائری را بهعنوان رئیس اندیشگاه فرهنگی این سازمان منصوب کرد.
در حکم رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران برای محمدرضا زائری آمده: با عنایت به تعهد، تخصص و شایستگیهای علمی و اجرایی درخشان جنابعالی در حوزه علم و پژوهش، به موجب این حکم به عنوان «رئیس اندیشگاه فرهنگی» سازمان اسناد و کتابخانه ملی منصوب میشوید.
رئیس کتابخانه ملی برای محمدرضا زائری حکمی جدید صادر کرد.
سبحانی گفت: خطر غلات از خطر کیسانیه، زیدیه و حتی مخالفان بیشتر بود، زیرا غلات از یاران اهل بیت (ع) یارگیری و جریان منسجم شیعه را متفرق میکردند و جریان تصوف باطنی هم در این دوره نمایان شد.
رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران طی حکمی حجتالاسلام محمدرضا زائری را بهعنوان رئیس اندیشگاه فرهنگی این سازمان منصوب کرد.
معاون اول قوه قضائیه گفت: در این 43 ساله، سیاست جنایی را مشخص نکردیم و الان وضع اینطور است که مجازات کلاهبرداری هزار تومانی و یک هزار میلیارد تومانی یک تا 7 سال حبس دارد و یکسان است!
رابطه و عمل به توصیه های صندوق بین المللی پول و بانک جهانی همواره یکی از نقاط نزاع میان اقتصاددان های ایرانی بوده است. در این باره با سیدعلی مدنی زاده که از جمله افرادی است که در فضای مجازی انتقاداتی در این خصوص به ایشان وارد شده است، گفتگو کردیم.
حجت الاسلام محمد کمالی گفت: الزاما پرداخت دیه مربوط به انسان است و پرداخت کننده دیه کسی است که سقط جنین را انجام داده و به قتل جنین دیه تعلق می گیرد، بنابراین او یک انسان است.
فاز اول قانون عفاف و حجاب با ابلاغ وزارت کشور در سطح ادارات و نهادهای دولتی و حاکمیتی در حال اجرا است و پس از اجرای درست و موفقیت آمیز در ادارات قرار است فاز دوم قانون در سطح اصناف و فروشگاهها اجرایی شود.