محمدرضا زائری، رئیس اندیشگاه فرهنگی کتابخانه ملی ایران شد
به گزارش خبرنگار حوزه اندیشه خبرگزاری فارس، علیرضا مختارپور، رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران در حکمی حجتالاسلام محمدرضا زائری را به عنوان رئیس اندیشگاه فرهنگی این سازمان منصوب کرد. حکم انتصاب به شرح زیر است:
برادر گرامی حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای دکتر محمدرضا زائری با سلام با عنایت به تعهد، تخصص و شایستگی های علمی و اجرایی درخشان جناب عالی در حوزه علم و پژوهش، به موجب این حکم به عنوان «رئیس اندیشگاه فرهنگی» سازمان اسناد و کتابخانه ملی منصوب میشوید.
امید است در دوره مسئولیت جنابعالی اندیشگاه فرهنگی پویا و هدفمند با تولید فکر و اندیشه در سپهر معرفتی نظام مقدس جمهوری اسلامی نقش آفرین باشد. از درگاه خداوند منان توفیقات روزافزونتان را مسألت دارم. و من الله التوفیق، علیرضا مختارپور.
کارنامه محمد رضا زائری
حجت الاسلام محمدرضا زائری متولد 1349 در کرمان است. وی فعالیتهای پژوهشی، سردبیری و مدیریت رسانههای مختلف را در طول بیش از دودهه گذشته در کارنامه حرفهای خود به ثبت رسانده است. او علاوه بر تحصیلات عالی در حوزه علمیه، دارای تحصیلات دانشگاهی تا مقطع دکتری در رشته ادیان و نیز آثار و تالیفاتی با موضوعات سیاست گذاری فرهنگی، آسیب شناسی فرهنگی انقلاب اسلامی، معارف و اخلاق است. زائری کارشناسی فقه و مبانی حقوق اسلامی از مدرسه عالی شهید مطهری؛ کارشناسی ارشد فلسفه و حکمت اسلامی از دانشگاه آزاد اسلامی و کارشناسی ارشد روابط اسلام و مسیحیت از دانشگاه قدیس یوسف بیروت دارد.
زائری در سال 1373، مدیریت نشر مجلات زمزم را به دو زبان انگلیسی و عربی و صدف به زبان فارسی برای مخاطبین خارج از کشور بر عهده گرفت و یک سال بعد خانه روزنامه نگاران جوان را راه اندازی کرد. او در سال 1382 مجموعه نشریات همشهری محله را تأسیس کرد و دو سال بعد، سردبیر روزنامه همشهری شد. دایر کردن مجله «کمیک استریپ جدید» و مؤسسه انتشاراتی «ترینگل» در بیروت از دیگر فعالیتهای زائری است. همچنین زائری در سال 1380 انتشارات خیمه را راه اندازی کرد. این مؤسسه هماکنون ماهنامه خیمه را منتشر میکند. از آثار زائری میتوان به: «تقاطع انقلاب»، «حجاب بیحجاب»، «حجاب با حجاب»، «دینی که آنها میگویند، نه!»، «سبک زندگی»، «پدر، پسر، روحالقدس» و.... اشاره کرد.
برنامه «هفت روز و هفت ساعت»
از مهمترین فعالیتهای او این بود که در نوروز 1397 نخستین مسابقه تلویزیونی مشترک بین ایران و لبنان را با همکاری سعید ابوطالب به روی آنتن برد. در این مسابقه بازیگرانی همچون لادن مستوفی، الناز حبیبی و امیرحسین رستمی حضور داشتند.
معرفی اندیشگاه فرهنگی اسناد و کتابخانه ملی ایران
اندیشگاه فرهنگی در سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران به عنوان محل تولید فکر و ارتباط نخبگانی در نظرگرفته شده و از سال 1393 فعالیت خود را آغاز کرده است. حجت الاسلام والمسلمین محمدرضا زائری از دی ماه سال 1400 سرپرستی این مجموعه را بر عهده داشته است.
انتهای پیام /