دوشنبه 1 بهمن 1403

حکم اعدام امیر تتلو از اعلام تا تکذیب

وب‌گاه فرارو مشاهده در مرجع
حکم اعدام امیر تتلو از اعلام تا تکذیب

امیر تتلو بعد از خروج از کشور و زندگی در ترکیه دچار حواشی زیادی شد که منجر به بازداشت او در سال 1402 توسط پلیس ترکیه و تحویل او به دولت ایران شد. محاکمه تتلو در ایران آغاز شد. او یکبار به خاطر سب النبی و توهین به پیامبر به اعدام محکوم شد، اما این حکم نقض شد و پرونده مجددا در دیوان عالی کشور مورد برررسی قرار گرفته است. حال شایعاتی از حکم دوباره تتلو منتشر و بلافاصله تکذیب شده است.

فرارو - انتشار خبر حکم اعدام امیر حسین مقصود لو معروف به تتلو همچو بمبی در خبرگزاری ها منفجر شد. با این وجود مدتی نگذشت که خبرگزاری فارس آن را به از منبع آگاه تکذیب کرد و مرکز رسانه‌ای قوه قضائیه نیز اعلام کرد که این موضوع صحت نداد و حکم نهایی هنوز صادر نشده است.

به گزارش فرارو، فارس به نقل از یک منبع آگاه آورده است: «حکم نهایی تتلو هنوز صادر نشده است. او به‌تازگی مشمول ارفاق قانونی شده است.»

ارفاق‌های قانونی، امکانی است که در قوانین کیفری برای کمک به محکومان در راستای رویکرد عدالت ترمیمی، پیش‌بینی شده است.

امیر حسین مقصود لو زاده 30 شهریور 1366 با نام حرفه‌ای امیر تتلو، خوانند و ترانه نویس سبک رپ و آراندبی (R& B) است که تا زمان حضور در ایران به صورت غیرقانونی و در اصطلاح زیر زمینی فعالیت می‌کرد. او در سال 1390 اولین آلبوم موسیقی خود را بدون مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد منتشر کرد. تتلو در سال 1397 به ترکیه مهاجرت و اولین کنسرت موسیقی خود را نیز در تفلیس گرجستان برگزار کرد.

تتلو را تقریبا همه می‌شناسند. چهره‌ای متفاوت با تتو‌هایی که از فرق سر شروع می‌شوند و کل بدنش را را شبیه دفتر نقاشی کرده‌اند. کسی که برای ایران روی عرشه ناو شعر خواند و بعدها با سایت‌های شرط بندی کلاه همان ایرانی‌ها را برداشت. ایرانی‌هایی که برای حضور در کنسرتش حدود 40 میلیارد تومان ارز به کشور ترکیه بردند و بعدها با حاشیه‌های جنجالی ارتباط او با سحر قریشی شگفت‌زده شدند. تتلو تا جایی پیش رفت که به دلیل درخواست رابطه جنسی از افرادی زیر سن قانونی، از فعالیت در شبکه‌های اجتماعی مِتا بن شده بود و صفحه اینستاگرام تتلو به دلیل توهین به زنان و ضرب و شتم آنان مسدود شد.

بازداشت‌های تتلو

امیر مقصود لو یکبار در سال 1392 در ایران بازداشت و چند روز بعد آزاد شد، او در سال 1395 به جرم تشویش اذهان عمومی دوباره دستگیر شد و دو ماه را نیز در زندان گذراند. بعد از مهاجرتش زندگی او به طور کامل تغییر کرد و حواشی بسیاری در زندگی او به وجود آمد. در 12 آذر 1402 نیز خبری مبنی بر دستگیری او توسط پلیس ترکیه و تحویل او به ایران منتشر و او به ایران منتقل شد.

بعد از آن بود که تتلو در ایران زندانی و دادگاه‌های محاکمه او آغاز شد. در طی برگزاری دادگاه‌ها یکبار او به جرم سب النبی به اعدام محکوم شد، اما این حکم لغو و به پنج سال حکم تغییر پیدا کرد. با شکایت دادستانی این پرونده مجدد در دیوان عالی کشور بررسی شد.

حالا با توجه به تکذیب خبر حکم اعدام تتلو همچنان باید منتظر ماند و دید که تکلیف این پرونده به کجا می‌رسد؛ آیا ارفاق‌های قانونی می‌تواند تغییری در پرونده او ایجاد کند.

از میان اخبار

جزییات جدید از وضعیت جسمی سخنگوی دولت پزشکیان

آیا فشار حداکثری علیه ایران در دوران ترامپ بازمی‌گردد؟

قلعه‌ای که با خیانت فرو ریخت؛ روایت سقوط عباس‌آباد در نبرد ایران و روس

آخرین لحظات محمدرضا شاه در ایران