یک‌شنبه 26 مرداد 1404

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

رئیس پلیس فتای تهران بزرگ گفت: برای دریافت سود سهام عدالت به هیچ وجه نیاز به نصب نرم افزار بر روی تلفن همراه نیست.

از میان متهمان دارای مسئولیت بانکی در پرونده چای دبش، دادگاه برای 10 متهم حکم صادر کرده و در مورد سایر متهمان پرونده مفتوح به رسیدگی است.

سخنگوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: نقل و انتقال اسناد سبزرنگ حدنگاری شده با معاملات عادی و قولنامه‌ای قابل پذیرش نیست.

جانشین پلیس راه راهور فراجا از وزش باد گرم و افزایش دما در 3 استان شمالی کشور خبر داد.

شاخص کیفیت هوا در حال حاضر بر روی عدد 109 قرار گرفته و هوای تهران برای گروه‌های حساس جامعه آلوده است.

مدیرعامل شرکت کنترل کیفیت هوا گفت: افزایش آلودگی هوا و آلودگی صوتی تهران در چهارشنبه آخر سال برای سلامت شهروندان مضر است.

داروخانه مرکزی هلال احمر روز 30 اسفند به علت انبارگردانی تعطیل است، اما در سایر روز‌های تعطیل عید نوروز به صورت شبانه‌روزی آماده خدمت رسانی به مراجعه کنندگان خواهد بود.

رئیس مرکز تحقیقات کامپیوتری اسلامی نور گفت: سامانه «سمیم»، به‌عنوان نخستین و جامع‌ترین سامانه مشابه‌یاب در کشور با بهره‌مندی از بزرگ‌ترین بانک اطلاعاتی جامع در حوزه داده‌های اسلامی و انسانی، توانسته بستری گسترده و منحصر‌به‌فرد فراهم کند.

رئیس پلیس راه راهور فراجا جزئیات محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های ترافیکی محور‌های مواصلاتی کشور در ایام نوروز را تشریح کرد.

رئیس پلیس پیشگیری فراجا با بیان اینکه پلیس به واسطه وظیفه ذاتی خود حفظ امنیت عمومی جامعه را بر عهده دارد به تشریح مخاطرات آتش بازی‌های چهارشنبه آخر سال پرداخت.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر گفت: نیرو‌های ما برای امدادرسانی به خودرو‌های هیبریدی نیاز به برگزاری جلسات آموزشی و توجیهی دارند.

دفتر نمایندگی کمیته بین‌المللی صلیب سرخ در تهران در مکاتبه‌ای با هلال احمر جمهوری اسلامی که رونوشتی از آن برای بنیاد شهید و امور ایثارگران ارسال شده است ارائه کمک مالی به اسرای سابق جنگ ایران و عراق از سوی صلیب سرخ را تکذیب کرد.

معاون برنامه‌ریزی و آموزش‌های امداد و نجات هلال احمر از صعود سراسری امدادگران منتخب امداد و نجات کوهستان جمعیت هلال احمر به قله‌های مرتفع ایران خبر داد.

محمدی گفت: به همت مردم نیکوکار و با تلاش انجمن‌های حمایت زندانیان و ستاد دیه در استان‌ها، جشن‌های گلریزان برای آزادی زندانیان در حال انجام است.

رئیس کل دادگستری استان تهران از آزادی 40 نفر از زندانیان و محکومان مالی به‌مناسبت ولادت امام حسن مجتبی (ع) در روز جاری خبر داد.

دادستان عمومی و انقلاب تهران گفت: به‌زودی مجتمع حمایت از زنان در معرض آسیب در استان تهران راه‌اندازی خواهد شد.