یک‌شنبه 26 مرداد 1404

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

سرپرست شرکت توسعه مجتمع‌های ایستگاهی مترو از رشد 840 درصدی تأمین منابع مترو در سال 1403 نسبت به سال گذشته خبر داد.

دو تن از پژوهشگران ایرانی با بررسی رفتار روزانه رزمندگان لشکر 25 کربلا در دوران دفاع مقدس، به تبیین جلوه‌های جریان زندگی در جنگ تحمیلی عراق علیه ایران پرداخته اند.

مغایرت‌های اعلام شده در پرونده چای دبش حاکی است که در پذیرش ثبت سفارشات شرکت‌های گروه دبش توسط ادارات صمت استان البرز دقت لازم صورت نگرفته است.

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ گفت: پوشش پلاک و دستکاری آن به عنوان جرم محسوب می‌شود.

شاخص کیفیت هوا در حال حاضر بر روی عدد 99 قرار گرفته و هوای تهران در مرز آلودگی قرار دارد.

رئیس مرکز جامع اطلاع رسانی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، از ترافیک پرحجم و سنگین در معابر و بزرگراه‌های شهر تهران، خبر داد.

بررسی وضعیت ایمنی خودرو، پیش از سفر‌های نوروزی امری مهم است.

نایب رئیس اتحادیه پیشکسوتان کارگری گفت: با کاهش حقوق، ما مشاهده می‌کنیم، کارفرما کارگران خود را از دست می‌دهد.

طبق اعلام شورای عالی کار، حداقل حقوق کارگران در سال 1404 با 45 درصد افزایش نسبت به سال قبل به 10 میلیون و 399 هزار تومان رسید.

همزمان با نیمه ماه مبارک رمضان و میلاد با سعادت امام حسن مجتبی (ع)، سفره افطاری به طول 270 متر روی پل طبیعت گسترده شد.

تندیس 6.5 متری شیخ‌الرئیس ابوعلی سینا، دانشمند نامدار ایرانی، به عنوان نماد فرهنگی منطقه 13 تهران، در مراسمی ویژه در خیابان پیروزی رونمایی می‌شود.

سیصد و سی و پنجمین جلسه شورای عالی کار برای تعیین حداقل دستمزد 1404 جامعه کارگری برگزار شد.

رییس کمیته امداد گفت: امروز افراد تحت پوشش کمیته امداد در استان تهران از نظر بعد خانوار به 78 هزار و 460 خانوار رسیده است.

زاکانی گفت: هر راننده تاکسی یک میلیارد و دویست میلیون تومان وام صفر درصد می‌گیرد.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، خبر تعطیلی خانه اندیشمندان را تکذیب کرد.

مدیرعامل بنیاد برکت از رسیدگی به معیشت خانواده‌های کم‌درآمد و محروم در ایام ماه رمضان و در آستانه نوروز به ارزش نزدیک به 200 میلیارد تومان خبر داد.