چهارشنبه 5 آذر 1404

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

معاون امور اسناد سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: در صورت تصویب نهایی طرح ارتقاء سند رسمی بنگاه‌های املاک حق نوشتن بیع نامه نخواهند داشت و باید در دفاتر اسناد رسمی ثبت شود.

کریمی مقام گفت: لغو عضویت ایران از کمیسیون مقام زن سازمان ملل متحد را به عمله سیاسی استکبار جهانی مبدل ساخته است.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران از صدور هشدار زرد پیرو هشدار نارنجی صادر شده طی روز گذشته خبر داد.

با ادامه آلودگی هوا، تمامی مقاطع تحصیلی در استان‌های تهران و البرز به‌جز شهرستان‌های پردیس، دماوند و فیروزکوه در روز شنبه 26 غیرحضوری شد.

مدیرکل امور املاک سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: در یکسال اخیر صدور اسناد مالکیت در اراضی کشاورزی را جزو سیاست های اصلی قرار گرفته است.

معاون رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت:52 هزار نفر در آزمون سردفتری شرکت کرده‌اند.

معمولا بیمه فقط خسارات مربوط به تعمیر و صافکاری خودرو را پرداخت می‌کند؛ در حالی که در عرف جامعه ما خودرو تصادفی با غیر تصادفی تفاوت قیمت دارد.

سروری گفت: تلاش شهرداری‌ها برای نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی با هدف کاهش آلودگی هواست.

سخنگوی سازمان آتش نشانی تهران از اطفاء شعله‌های آتش در انبار مواد شیمیایی شرق تهران خبرداد.

بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، کیفیت هوای پایتخت امروز (25 آذرماه) در شرایط ناسالم است.

معاون امور فنی صندوق بازنشستگی کشوری گفت: احکام رتبه‌بندی را برای فرهنگیانی که امسال بازنشسته شده‌اند در آذرماه صادر می‌کنند.

فرمانده یگان حفاظت سازمان محیط زیست گفت: درحال حاضر توله شیر یکساله ماده که در یک باغ شخصی کشف شده بود در باغ وحش اصفهان نگهداری می‌شود.

احمدی صدر گفت: 80 درصد از کودکان کار و خیابانی، اتباع خارجی هستند.

رییس مرکز کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا اخرین وضعیت ترافیکی جاده های کشور را تشریح کرد.

در کلان شهر تهران که روزانه میلیون‌ها سفر و تردد شهری صورت می گیرد ضرورت توجه به سرویس‌های بهداشتی بیش از پیش احساس می‌شود.

معاون قوه قضاییه گفت: باید اجازه داده شود که مردم نقد‌های سازنده و منصفانه انجام دهند تا با کمک خودشان از این پیچ تاریخی به خوبی عبور کنیم.