چهارشنبه 5 آذر 1404

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: هشدار زلزله بر روی تلفن همراه اختلال سیستمی بوده و مردم نگران نباشند.

سازمان اطلاعات فراجا در بیانیه‌ای اعلام کرد که در اغتشاشات اخیر، 2827 قبضه سلاح جنگی، 5487 قبضه سلاح شورشی و در مجموع 8314 قبضه سلاح از شبکه‌های سازمان یافته قاچاق سلاح کشف شده است.

فرمانده انتظامی استان هرمزگان گفت: قاتل متواری که در شهرستان رامسر استان مازندران مرتکب قتل پنج نفر از اعضای یک خانواده شده بود، در شهرستان سیریک شناسایی و دستگیر شد.

فرمانده انتظامی صومعه‌سرا از دستگیری سارق مسافرکش نما در این شهرستان خبر داد.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: در حال پیگیری برای واگن اجاره‌ای هستیم چرا که ساخت و خرید واگن بیش از دو سال به طول خواهد انجامید.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: در حال حاضر از این تعداد، 16 دستگاه اتوبوس برقی فعال هستند.

امروز، آخرین وضعیت تکمیل ایستگاه‌های میدان کتاب و شهید دادمان و نیز عملیات اجرایی ایستگاه ورزشگاه تختی بررسی شد.

رئیس حوزه قضایی شهرستان رابر با تایید خبر قتل یک دختربچه 9 ساله روستایی در این شهرستان بیان کرد: در این خصوص یک متهم بازداشت شده است.

سردار محمد ابراهیم ساور معاون هماهنگ کننده سازمان عقیدتی سیاسی فراجا گفت: آموزش بنیادی‌ترین واساسی‌ترین امر هرکشور است.

حجت الاسلام مصدق گفت: دیوان عدالت زمانی موفق است که اثبات کند که مردم من پشتیبان شما در برابر تعدی ماموران دولت هستم.

رئیس کمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای اسلامی شهر تهران گفت: با پیگیری‌هایی که در کمیته ایمنی و مدیریت بحران و همراهی مناطق انجام شد، این تعداد کاهش یافته است.

بخشی از اظهارات زن 49 ساله‌ای که برای کمک به دختر 23 ساله اش دست به دامان قانون شده بود.

رئیس دیوان عدالت اداری گفت: میانگین رسیدگی به پرونده‌ها در دیوان عدالت اداری حدود سه ماه است.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران درباره مالکان ساختمان‌هایی که می‌توانند اضافه بنای تشویقی داشته باشند توضیحاتی ارائه داد.

شهردار تهران گفت: پشتیبانی ما در موضوع معلمان می‌تواند این باشد که به دغدغه فراغت و مسکن آنها توجه کنیم و طی چند سال مشکل مسکن آنها را حل کنیم.

سرپرست ستاد گردشگری شهرداری تهران اعلام کرد که با توجه به نیازسنجی گردشگری و تفریحی جوانان با برگزاری جلساتی، از دهه هشتاد و نودی‌های تهران نظرسنجی می‌کند.