یک‌شنبه 23 شهریور 1404

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

رئیس جمعیت هلال احمر از آسیب به پنج بیمارستان در پی تجاوزات رژیم صهیونیستی خبر داد.

استاندار تهران بر ضرورت حضور حداقل 30 درصد از کارکنان دستگاه‌های اجرایی در ادارات تاکید کرد.

مدیر کل مراقبت و توانمندسازی کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی از تهیه پروتکل سلامت روان کودکان و نوجوانان توسط بهزیستی خبر داد.

مدیرکل دفتر خدمات مشاوره و امور روان‌شناختی سازمان بهزیستی کشور از آماده‌باش کامل خط 1480 برای ارائه خدمات مشاوره‌ای شبانه‌روزی به هموطنان خبر داد.

مدیر عامل سازمان تاکسیرانی شهر تهران در مورد آخرین وضعیت بیمه رانندگان تاکسی در پایتخت توضیحاتی ارائه کرد.

فرماندار تهران با اشاره به وسعت و چالش‌های بافت فرسوده در مناطق مرکزی و جنوبی پایتخت، از نوسازی 5316 پلاک فرسوده در سال گذشته خبر داد.

روابط عمومی شرکت واحد اتوبوسرانی تهران از سرویس دهی اتوبوسرانی تهران به راهپیمایان همدلی و ایستادگی خبر داد.

سخنگوی فراجا اعلام کرد: در ایام پیش رو، پلیس با افزایش حداکثری و به کارگیری گشت های ضربت و ویژه، به منظور تامین حداکثری امنیت در کشور در کنار دیگر دستگاه‌های امنیت آفرین تلاش می‌کند.

مدیرکل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی گفت: کلیه خدمات درمانی و بیمه‌ای به بیمه شدگان و کارفرمایان و پرداخت مستمری بازنشستگان و مستمریبگیران سازمان تامین اجتماعی به عنوان بدون وقفه و اختلال در سراسر کشور جریان است.

فعالیت نانوایی‌ها و پخت نان با تخصیص سهمیه آرد در بیشتر مناطق شهر تهران در حال انجام است و دیگر خبری از صف‌های طولانی برای تهیه نان نیست.

سومین مرحله از تشییع و خاکسپاری شهدای حملات وحشیانه رژیم صهیونی به میهن اسلامی در بهشت زهرا (س) برگزار شد.

فرمانده انتظامی غرب استان تهران از سرنگونی 16 ریز پرنده دشمن صهیونی و دستگیری 24 جاسوس توسط پلیس غرب استان تهران خبر داد.

رژیم صهیونیستی به تیم‌های امدادی هلال احمر در حین امدادرسانی حمله مستقیم انجام داد که طی آن سه امدادگر شهید شدند.

در حالی که عملیات‌های میدانی جمهوری اسلامی ایران طی روز‌های اخیر با موفقیت و اقتدار در برابر رژیم صهیونیستی پیش رفته، دشمنان ملت ایران تلاش دارند با توسل به شایعه‌سازی و دروغ‌پردازی، فضای روانی کشور را تحت‌تأثیر قرار دهند.

سازمان مدیریت بحران کشور با صدور اطلاعیه شماره 2 به منظور حفظ ایمنی و آرامش جامعه و نظم عمومی در شرایط کنونی، توصیه‌هایی به هموطنان ارائه کرد.

فرماندار تهران با بیان اینکه مردم به فضاسازی و دروغ‌پردازی رسانه‌ای دشمنان توجه نکنند، گفت: از شهروندان و عموم مردم درخواست داریم برای دریافت اخبار، تنها به منابع رسمی داخلی رجوع کنند.