یک‌شنبه 7 دی 1404

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

مدیر عامل راه آهن آخرین جزئیات واگذاری اراضی راه آهن به شهرداری تهران را تشریح کرد.

26 مرداد ماه سالروز ورود آزادگان سرافراز به میهن اسلامی ایران است که چندین سال از عمر خود را در اردوگاه‌های رژیم بعث عراق به اسارت پشت سر گذاشتند.

علیپور از هماهنگی با سازمان آتش نشانی برای ضدعفونی حوزه های برگزاری کنکور سراسری به منظور مقابله با انتشار ویروس کرونا خبر داد.

شریعتمداری گفت: شفافیت نه تنها پایه مبارزه با فساد و جلوگیری از تبانی هاست بلکه وسیله ای است برای حکمرانی مطلوب که چراغ راه مدیران است.

سالاری گفت: بازنشستگان می‌توانند فرمول جدید را به ما دهند و نظرات اصلاحی را مستقیما اعلام کنند تا تصمیم گیری شود.

کلیه کارفرمایان مکلفند به هر یک از کارگران خود به نسبت یک سال کار معادل شصت روز آخرین مزد به عنوان عیدی و پاداش بپردازند.

معاون امنیتی و انتظامی استاندار تهران خطاب به فرمانداران بر ضرورت رعایت پروتکل های بهداشتی در ایام محرم در استان تهران تاکید کرد.

افتخاری در مراسم رونمایی از سامانه های شفافیت وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی به تشریح 3 سامانه شفافیت صندوق بازنشستگی کشوری پرداخت.

مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی در مراسم رونمایی از سامانه‌های شفافیت، به تشریح سامانه‌های شفافیت مجموعه شستا پرداخت.

استاندار تهران گفت: باهمه کمبود‌ها توانستیم نرخ بیکاری را از 12.1 در پایان سال 97 به عدد 9.1درصد تا پایان سال 98 کاهش دهیم.

سوسن چلچراغ یک گیاه علفی مقاوم و از گونه‌های گل سوسن که از لحاظ زیبایی از سایر گونه‌ها زیباتر است.

سالاری گفت: مدیران عهده دار اموال عمومی هستند پس باید مدیرانی درست بر مبنای رقابت و شایسته سالاری انتخاب کنیم.

تعدادی از اعضای شورای شهر تهران طی پیشنهادی خواستار امضاء تفاهم نامه میان شهرداری و وزارت نفت به منظور تغییرمسیر تردد خودرو های سوخت رسان از محلات مسکونی به مسیر امن تر شد.

میرزایی گفت: شفافیت در عملکرد دستگاه‌ها باید یک قانون شود چراکه تا شفافیت نباشد نمی‌توان در مقابل فساد ایستاد.

فتحی گزارش عملیات‌های جمعیت هلال احمر استان تهران را در 3 ماهه نخست سال 99 تشریح کرد.

عضو شورای شهر تهران درباره آخرین وضعیت واردات اتوبوس‌های برقی به کشور توضیحاتی داد.