یک‌شنبه 7 دی 1404

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

بر اساس اعلام کنترل کیفیت هوا، هوای پایتخت امروز با شاخص 88 در وضعیت قابل قبول قرار دارد.

عضو شورای شهر تهران بر حضور زنان در سازمان آتش نشانی شهرداری تهران تأکید کرد.

مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام تاکید کرد: امسال به دنبال افزایش اشتغال‌زایی و ایجاد ارزآوری در حوزه تولید هستیم.

محمدی تازه‌ترین جزئیات از روند امدادرسانی به مصدومان انفجار بیروت در بیمارستان صحرایی ایران را تشریح کرد.

نخستین جلسه رسیدگی به پرونده محمد امامی دوشنبه در شعبه سوم دادگاه ویژه رسیدگی به مفاسد اقتصادی به ریاست قاضی مسعودی مقام برگزار می شود.

هاشمی گفت:33 هزار ساختمان مسکونی نا ایمن شناسایی شده اند و درصد‌های نا ایمن بودن آن‌ها باید در اختیار مردم قرار گیرد.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر درباره جزئیات امدادرسانی نیروهای هلال احمر در 72 ساعت گذشته توضیح داد.

شهردار تهران گفت: در حال حاضر تجهیزات آتش نشانی با شرایط قبل از حادثه پلاسکو متفاوت است.

آخرین جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده پتروشیمی در شعبه سوم دادگاه ویژه رسیدگی به مفاسد اقتصادی و به ریاست قاضی مسعودی مقام برگزار شد.

تعدادی از آزادگان کشورمان امروز با لباس اسارت در بیمارستان خاتم الانبیای تهران حضور یافتند و از کادر درمان این بیمارستان قدردانی کردند.

هاشمی گفت: برای تهران بیش از 140 مرکز آتش نشانی در نظر گرفته شده است و تعداد نیرو‌ها باید به 7 هزار نفر برسد.

حجت الاسلام جعفری گفت: کمیته امداد برای سهولت آموزش به دانشجویان و دانش آموزان تحت پوشش برای سال تحصیلی جدید به 50 هزار تبلت نیازمند است.

سرهنگ رحمانی درباره آخرین وضعیت جوی و ترافیکی راه‌های کشور در بیست و پنجم مرداد ماه توضیحاتی داد.

گسترش فضای سبز و پارک در مناطق قدیمی و متراکم نیاز ضروری تهران است، اما این نیاز باید با آگاهی و مطالعه و حمایت تامین کنندگان امنیت باشد.

محرابی از مکانیزه شدن خدمات شهری و جمع آوری پسماند در آینده نزدیک خبر داد.

مرجان می‌گفت اگر می‌دانستیم بچه دار شدن باعث ایجاد این همه مشکل می‌شود و کارم را از دست می‌دهم، اصلا از بچه‌دار شدن صرف نظر می‌کردیم.