دوشنبه 1 دی 1404

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

علیخانی گفت: تخفیف هایی خوبی در استفاده از کارت بلیت اعتبای در پرداخت کرایه برای اقشار جامعه نظر گرفتیم.

نیرو‌های جهادی همکار ستاد اجرایی فرمان امام با حضور در بیمارستان‌های میزبان بیماران کرونایی از زحمات پزشکان و پرستاران قدردانی کردند.

برای تعیین تکلیف دستمزد بیش از 13 میلیون کارگر ایرانی سه شنبه این هفته (20 اسفندماه) جلسه شورای عالی کار برگزار می‌شود.

#تهران_ما موضوع نوسازی ناوگان اتوبوسرانی در خط شهرک رسالت به مترو علی آباد را پیگیری کرد.

سعادتی گفت: به منظور جلوگیری از تجمع و کنترل شیوع کرونا جمعه بازار پارکینگ پروانه باید تعطیل شود.

ملکی از آتش سوزی یک کارگاه تعمیراتی بر روی پشت بام یک ساختمان 4 طبقه در حوالی خیابان جمهوری خبر داد.

در سال 1397 در کشور یک میلیون و 366 هزار و 519 ولادت به ثبت رسیده که یک میلیون و 334 هزار و 962 مورد آن در همان سال رخ داده و ثبت شده است.

خال درباره تمهیدات سازمان بهشت زهرا (س) برای مقابله با شیوع ویروس کرونا توضیحاتی داد.

مدیرعامل صندوق قرض الحسنه امداد ولایت گفت: اجازه سرمایه گذاری در مسائل اقتصادی از سپرده‌های صندوق امداد ولایت وجود ندارد.

امام گفت: 910 میلیارد تومان اوراق مشارکت مربوط به بانک آینده هنوز برای مترو واریز نشده است.

محمدی از اهدای 4 هزار هدیه از سوی بنیاد مستضعفان به کارگران بخش پسماند و بهشت زهرا (س) همزمان با سالروز میلاد امام علی (ع) خبر داد.

فرمانده نیروی انتظامی گفت: چرخه توزیع اقلام بهداشتی نظیر ماسک باید توسط وزارت بهداشت اصلاح شود.

ملکی از برخورد یک دستگاه خودرو سواری مزدا 3 و یک دستگاه کامیون 10 چرخ در بزرگراه شهید بابایی خبر داد.

سردار سلیمانی بر لزوم ارائه خدمات غیرحضوری در حد مقدورات با توجه به شرایط موجود و جلوگیری از شیوع ویروس کرونا تأکید کرد.

رئیس کمیته پیشگیری از بیماری‌های واگیردار سازمان بهزیستی درباره اجرای طرح ساماندهی کودکان کار در زمان شیوع کرونا توضیحاتی داد.