اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان
اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان
سرهنگ چهری از دستگیری زن سارق و مالخر اموال سرقتی خبر داد و گفت: زن سارق جواهرات را از جواهر فروشی محل کارش سرقت کرده بود.
جوادی یگانه گفت: برای حمایت از بخش خصوصی اجاره ماهانه 56 مجموعه ورزشی برونسپاریشده، تا پایان بحران کرونا رایگان می شود.
سرهنگ جلیلیان از کشف 15 کیلو اکلیل سرنج و 16 هزار و 902 عدد مواد محترقه به ارزش یک میلیارد ریال در دو عملیات مستقل خبر داد.
رئیس مرکز عملیات پلیس امنیت عمومی پایتخت از کشف 3 کیلو و 500 گرم هروئین و شیشه و دستگیری یک متهم خبر داد.
میادین میوه و تره بار تهران فردا یکشنبه (18 اسفند) مصادف با ولادیت امام علی (ع) از ساعت 8 صبح تا 13 باز و آماده خدمت رسانی است.
جمعیت هلال احمر از همه داوطلبان برای حمایت از تیمهای درمانی و کمک به کنترل و پیشگیری از شیوع ویروس کرونا دعوت به عمل میآورد.
استقامتی از آغاز طرح حمایت از سالمندان تنها برای پیشگیری از کرونا ویروس در منطقه8 خبر داد.
سرهنگ سلیمانی از دستگیری سارقی خبر داد که با خودرو شاسی بلندش لوازم داخل خودرو سرقت میکرد.
سرهنگ راستی از کشف 13 هزار عدد انواع مواد محترقه در حوالی بازار تهران خبر داد.
اسکن اثر انگشت سردفتر در تأیید نهایی اسناد به منظور جلوگیری از شیوع ویروس کرونا حذف شد.
سرهنگ تقی پور از دستگیری کلاهبردار حرفهای خبر داد که با وعده ازدواج اعتماد مال باختگان را جلب و مبلغ 10 میلیارد ریال از آنان کلاهبرداری کرده بود.
سرهنگ حیدری از دستگیری 3 سارق زورگیر خبر داد که در پوشش مسافرکش از مسافران خود زورگیری میکردند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره جزئیات پروتکل درمانی شستا برای مقابله با کرونا خبر داد.
رئیس قوه قضائیه دستورالعمل ساماندهی و نحوه اعمال نتایج ارزشیابی کارکنان دستگاه قضایی را برای اجرا ابلاغ کرد.
نفریه از ادارات کل بهزیستی سراسر کشور خواست تا تمهیداتی را برای حضور مترجم زبان اشاره جهت ارتباط با بیماران کرونایی دارای اختلالات شنوایی در بیمارستانها اتخاذ کنند.
شهردار تهران روز دوشنبه میهمان باشگاه خبرنگاران جوان است، شما میتوانید در بخش نظرات سوالات خود را از شهردار تهران مطرح کنید.