سه‌شنبه 2 دی 1404

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

علیخانی گفت: به منظور کاهش حجم تردد در ناوگان حمل و نقل عمومی پیشنهاد لغو طرح های ترافیکی به شهردار تهران ارایه شد.

علیخانی از تایید نرخ عوارض طرح ترافیک در سال آینده از سوی هیئت تطبیق فرمانداری خبر داد.

یکی از بلایای طبیعی سیل است که برای کاستن از آسیب‌های آن نیاز است تا نکاتی را رعایت کنیم.

شهرداری تهران اعلام کرد: تمامی مجموعه‌های فرهنگی و ورزشی شهرداری‌های مناطق 22 گانه پایتخت به منظور جلوگیری از شیوع ویروس کرونا تا اطلاع ثانوی تعطیل شد.

مومنی راد گفت: مدیر مسئول روزنامه جهان صنعت بابت دو اتهام نشر مطالب خلاف واقع و افتراء با اکثریت آرا مجرم شناخته نشد.

مراسم افتتاح زیرگذر گیشا به چهارشنبه (7 اسفند ماه) موکول شد.

سومین جلسه رسیدگی به پرونده روح الله زم در شعبه 15 دادگاه انقلاب اسلامی تهران به ریاست قاضی صلواتی برگزار شد.

سردار رحیمی از کشف 2 کارگاه تولید ماسک تقلبی در تهران خبر داد.

جانشین یگان امداد پایتخت از کشف کالای قاچاق از یک دستگاه سواری 405 به ارزش یک میلیارد ریال خبر داد.

سرهنگ نجفی از انهدام اعضای باند 6 نفره سرقت در شرق پایتخت خبر داد و گفت: متهمان به 50 فقره زورگیری اعتراف کردند.

رئیس کلانتری 110 شهدا از دستگیری سارق زورگیر یک ساعت بعد از آخرین سرقت خبر داد.

سرپرست معاونت عتبات سازمان حج و زیارت از توقف موقت سفر زمینی به عتبات تا اطلاع ثانوی خبر داد.

سازمان زندانها گزارشی از پیگیری دستورات صادر شده در دیدار رئیس قوه قضائیه از زندان زنان شهر ری و اقدامات صورتگرفته برای پیشگیری از گسترش ویروس کرونا در زندانها ارائه کرد.

سرهنگ اسلام نژاد از دستگیری اعضای باند 7 نفره سارقان خودرو و لوازم داخل خودرو در جنوب غرب تهران با 25 فقره سرقت خبر داد.

سردار مجید از برخورد شدید پلیس با منتشرکنندگان اکاذیب و شایعات گوناگون در رابطه با ویروس کرونا در فضای مجازی خبر داد.

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی از پلمب 18 داروخانه در سراسر کشور به علت گرانفروشی ماسک خبر داد.