سه‌شنبه 2 دی 1404

پلمب 18 داروخانه به دلیل گرانفروشی ماسک در کشور

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
پلمب 18 داروخانه به دلیل گرانفروشی ماسک در کشور

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی از پلمب 18 داروخانه در سراسر کشور به علت گرانفروشی ماسک خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سیدیاسر رایگانی سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی در مورد آخرین اقدامات انجام شده در برخورد با گرانفروشان و محتکران ماسک و محلول ضد عفوفنی کننده، گفت: گشت‌های مشترک ویژه کنترل و برخورد با احتکار و گرانفروشی ماسک و مایع ضد عفونی کننده در سراسر کور انجام می‌شود و تاکنون در استان‌های آذربایجان شرقی 7 داروخانه، البرز 3 داروخانه، کهگیلویه و بویراحمد 3 داروخانه، اردبیل 2 داروخانه و کرمانشاه، قزوین، زنجان هر کدام یک داروخانه به دلیل گرانفروشی ماسک، امتناع از عرضه و عدم حضور مسئول فنی پلمپ شده است.

وی افزود: همچنین در استان‌های تهران، سیستان و بلوچستان، اصفهان و گیلان انبار‌های ماسک و محلول ضد عفونی کننده کشف و پلمپ شده شده است.

رایگانی تصریح کرد: اولویت ما این است که ماسک‌ها بلافاصله توزیع و برای متخلفان تشکیل پرونده شود و طبق هماهنگی با قوه قضائیه امیدواریم محتکران و گرانفروشان ماسک که به هموطنان ظلم می‌کنند به عنوان اخلالگران در نظام سلامت کشور مجازات شوند.

انتهای پیام /