جمعه 21 شهریور 1404

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

جانشین رئیس پلیس راهور از شناسایی 300 مدرسه در معابر پر تردد تهران خبر داد و گفت: 166 گلوگاه ترافیکی در بزرگراه‌ها و مناطق تهران شناسایی شده است.

رئیس گروه کودکان کار و خیابان سازمان بهزیستی کشور گفت: حدود 3000 نفر در تهران بازمانده از تحصیل هستند که نزدیک به 100 درصد آن‌ها جزو اتباع هستند.

شهردار تهران با حضور در مرکز کنترل ترافیک تهران وضعیت ترافیک صبحگاهی پایتخت در سومین روز از مهر را رصد کرد.

یک روانشناس گفت: شایع ترین اختلال در کودکان زیر 12 سال اختلال اضطراب جدایی می باشد.

رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی سازمان هواشناسی کشور با تاکید بر اینکه منابع آبی ما محدود است، گفت: فراوانی یک سال بارش، نباید ما را گول بزند و همواره باید آب را به درستی مصرف کنیم.

مدیرعامل شرکت ستاد معاینه فنی خودرو‌های تهران از اختصاص مرکز معاینه فنی شهید چمران به عنوان مرکز تخصصی تاکسی خبر داد.

شهردار منطقه 18 گفت: فاضلاب حمام و دستشویی یک منزل مسکونی در منطقه 18 دچار نشت شده است.

رئیس مرکز توسعه حل اختلاف قوه قضاییه از صلح و سازش سالانه 500 تا 750 مورد از پروند‌های مربوط به قصاص در کشور خبر داد.

مدیرعامل سازمان تدارکات پزشکی هلال احمر از تولید میزان قابل توجهی از واکسن‌های آنفلوانزا به دست شرکت‌های دانش بنیان و توزیع 24 ساعته خبر داد.

معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی کشور گفت: 389 هزار و 876 نفر دارای اختلالات شنوایی تحت پوشش این سازمان قرار دارند.

رئیس کمیته امداد از واریز مابه التفاوت افزایش مستمری شهریورماه مددجویان کمیته امداد، به حساب سرپرستان خانواده‌های تحت حمایت خبر داد.

معاون عملیات پلیس راهور تهران گفت: اگر قرار است کار رفت و آمد توسط سرویس مدارس یا خودروی والدین انجام شود از توقف دوبله در نزدیکی مدارس باید خودداری شود.

مدیرکل حمل و نقل عمومی شهرداری تهران گفت: از کل هزینه اخذ شده برای سرویس مدارس 40 درصد سهم راننده است.

رئیس مرکز کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا گفت: تردد در محورهای چالوس و هراز روان است.

شکایت چند مسئول دولتی از افراد به دلیل توهین در فضای مجازی این موضوع را مطرح می‌کند که اساسا توهین به مسئول دولتی در فضای مجازی مشمول مجازات قانونی می‌شود یا خیر.

رییس پلیس مبارزه با مواد مخدر پایتخت با اشاره به کشف بیش از 90 کیلوگرم تریاک از قاچاقچیان مواد مخدر در شب گذشته، گفت: این میزان موادمخدر، در 2 عملیات همزمان و جداگانه کشف شد.