یک‌شنبه 2 آذر 1404

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

شمس الواعظین درباره حکم نیلوفر حامدی و الهه محمدی اظهارنظر کرد.

رییس پلیس آگاهی پایتخت از دستگیری قاتل نگهبان ساختمان در شرق تهران، خبر داد.

رئیس سازمان بهزیستی کشور ابراز امیدواری کرد با جریان سازی‌های مختلف هسته سخت آسیب‌های اجتماعی کودکان بدسرپرست و یا بی‌سرپرست رفع شود.

پل طبیعت به مناسبت گرامیداشت روز سازمان ملل به رنگ آبی در می‌آید.

علی‌رغم اعلام وزارت ورزش مبنی بر احداث ورزشگاه جدید در پایتخت، رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران نسبت به زمین مورد نظر جهت احداث این ورزشگاه انتقاد کرد و گفت: مکان تعیین شده برای ورزشگاه جدید پایتخت در محل فرونشست‌های مهم قرار دارد.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران بر الزام تشخیص هویت و ساماندهی و تدفین جانباختگان در مخاطرات طبیعی احتمالی تاکید کرد.

بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون (اول آبان‌ماه) در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس قرار دارد.

مرکز رسانه قوه قضاییه تصاویر بازسازی صحنه قتل داریوش مهرجویی و وحیده محمدی‌فر را منتشر کرد.

معاون عملیات پلیس راهور تهران گفت: طرح تشدید برخورد با تخلف توقف در پیاده‌رو در 45 نقطه از سطح شهر تهران اجرا می‌شود.

رئیس هیات امناء ستاد دیه کشور گفت: خیرین در نیمه نخست امسال زمینه آزادی 192 محبوس زن و 4032 مرد بدهکار مالی یا محکوم به پرداخت دیات را فراهم کردند.

رئیس کل دادگستری استان البرز گفت: در حال حاضر پرونده قتل داریوش مهرجویی و همسرش در دادسرا در حال انجام فرآیند خود می‌باشد.

دو تاجر خارجی که توسط اعضای یک باند ربوده شده و شرط آزادی آن‌ها 180 هزار دلار بود، به طرز معجزه‌آسایی از دست گروگانگیران رهایی یافتند.

یک روانشناس گفت: ماهیت زندگی مشترک اصلا این اجازه را نمی‌دهد که در طول زندگی زن و شوهر بتوانند همانند روز‌های اول زندگی کنند.

سرپرست دفتر امور آسیب‌دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی‌کشور گفت: مراکز اورژانس اجتماعی خدمات تخصصی به موقع را شبانه‌روزی و رایگان ارائه می دهند.

استفاده از فضای مجازی و تلفن همراه در میان کودکان بسیار زیاد دیده می‌شود و آمار‌های پلیس می‌گوید حملات سایبری زیادی در این حوزه رخ می‌دهد.

رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا جزئیات کاهش مدت خدمت سربازی را تشریح کرد.