یک‌شنبه 25 مرداد 1405

اقتصادی خبرگزاری خبرنگاران جوان

اقتصادی خبرگزاری خبرنگاران جوان

نشست مشترک وزیر راه و شهرسازی و رئیس‌کل بانک مرکزی به منظور تأمین مالی پروژه‌های مسکن و با تاکید بر تشکیل کمیته مشترک برای تسریع در پرداخت تسهیلات برگزار شد.

یک کارشناس سیاست‌گذاری مسکن اظهار داشت: بررسی‌ها نشان می‌دهد که ثبت قرارداد اجاره در سامانه «خودنویس» زمینه‌ساز کاهش هزینه‌ها برای مستأجران شده است.

رئیس اتحادیه بارفروشان گفت: با توجه به کاهش 10 درصدی محصولات باغی نسبت به سال قبل، قیمت 30 درصد رشد داشته است.

معاونت توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی در اطلاعیه‌ای از آغاز مجدد فرآیند ثبت‌سفارش واردات چای از امروز (شنبه، 17 آبان 1404) خبر داد.

در جریان معاملات امروز شاخص کل بورس با افزایش 21 هزار و 164 واحد در سطح 3 میلیون و 224 واحدی ایستاد.

رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور با صدور بخشنامه‌ای، مشمولان معاف از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان سال 1404 را اعلام کرد.

نایب رئیس اول اتحادیه مشاوران املاک تهران اعلام کرد: متوسط اجاره‌بهای هر متر مربع واحد مسکونی در تهران بر اساس ارقام فایل‌های موجود در بازار حدود 450 هزار تومان است که به طور متوسط با 600 میلیون تومان ودیعه، اجاره ماهانه 20 میلیون تومان خواهد بود.

داده‌های جدید «سقف تعداد واحد‌های صندوق» و «تعداد واحد‌های صادرشده صندوق» به صفحه نماد صندوق‌های قابل معامله در سایت tsetmc اضافه شد.

یک نماینده مجلس شورای اسلامی خواستار شد که بانک مرکزی موظف به تسهیل شرایط وام اشتغال برای مددجویان شده و مدت بازپرداخت آن را به 84 ماه بازگرداند.

رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغداران میهن گفت: در حال حاضر 10 درصد نهاده مورد نیاز مرغداران از سامانه بازارگاه و مابقی از بازار آزاد چندبرابر قیمت مصوب خریداری می‌شود.

سخنگوی مرکز مبادله گفت: از ابتدای سال 1404 تاکنون، 35 جلسه حراج شمش طلا در مرکز مبادله ایران برگزار شده است.

تحلیلگران بازار سرمایه گفت: فعلا در این شرایط محدوده 3.100.000 واحد را برای شاخص کل بورس میتوان بعنوان حمایت در نظر گرفت و انتظار اعداد بالاتری را از شاخص کل داریم.

رئیس امور داخلی کشور و شورا‌های مجلس شورای اسلامی گفت: با اجرای قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی، اثرات مثبتی در فعالیت‌های تولیدی و مولد کشور مشاهده خواهد شد.

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: با توجه به فصل برداشت حبوبات، قیمت نوسانی ندارد و از طرفی با توزیع برنج تنظیم بازار، قیمت کاهش یافته است.

بسیاری از کارشناسان اذعان می‌کنند که با توزیع برنج‌های تنظیم بازار در کنار استمرار واردات و عرضه برنج داخل بازار به آرامش و نرخ منطقی خود می‌رسد.

بنابر گفته مسئولان، ذخایر سد‌های تامین‌کننده آب تهران هم‌اکنون در کمترین میزان 60 سال اخیر قرار دارد که تاکنون چنین وضعیتی را تجربه نکرده بودیم.