پنج‌شنبه 26 تیر 1404

اقتصادی خبرگزاری خبرنگاران جوان

اقتصادی خبرگزاری خبرنگاران جوان

بنابر گفته کارشناسان، تسریع در صدور چک، حذف دخل، تصرف و جعل توسط دارنده چک و کاهش مراجعه حضوری از مزیت‌های چک الکترونیکی محسوب می‌شود.

رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغداران میهن گفت: بنابر آمار سال 1403، یک میلیون و 360 هزارتن تخم مرغ تولید شد که نسبت به سال قبل 8 درصد رشد داشته است.

با توجه به شعار سال مبنی بر سرمایه گذاری برای تولید بسیاری از سرمایه گذاران آستین بالا زده و چشم انتظار ورود به این عرصه برای رونق اقتصادی هستند.

سهمیه بنزین فروردین ماه به میزان 60 لیتر شارژ شد.

سخنگوی صنعت برق گفت: شبکه برق شهر تهران پایدار و قطع یکی از برج‌های نوری ورزشگاه آزادی ناشی از اختلال داخلی بوده است.

وزیر راه و شهرسازی از رشد 28 درصدی استقبال مردم از حمل و نقل عمومی جاده‌ای و افزایش 8 درصدی ناوگان در سفر‌های نوروزی 1404 نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد.

مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس گفت: در چهار ماه پایانی سال 1403، روزانه به طور میانگین بیش از 710 میلیون متر مکعب گاز از میدان مشترک پارس جنوبی برداشت شده است.

مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی از کاهش دمای هوا در تمامی شهر‌های کشور به ویژه نواحی شمالی خبر داد.

سازمان راهداری به تمامی رانندگان و مسافران نوروزی توصیه کرد که تا حد امکان در شب رانندگی نکنند.

سید رحمت الله اکرمی اعلام کرد که در سال جدید، برای تحقق شعار سال تمام توان و حداکثر ظرفیت‌های وزارت امور اقتصادی و دارایی را به کار خواهیم گرفت.

میزان مصرف بنزین در آخرین روز‌های سال 1403 از 136 میلیون لیتر عبور کرده و رکورد مصرف زده شد.

سید‌محمد اتابک، در پیامی تحویل سال نو در تقارن با ایام پر‌فیض قدر را تفضل الهی و تفألی نیک بر اجابت دعای مردم مومن ایران و گشایش امور دانست.

وزیر جهاد کشاورزی در پیامی به مناسب آغاز سال 1404، «وفاق ملی» را رمز موفقیت و عبور از چالش‌ها دانست.

وزیر نیرو، صنعت آب و برق را در سال 1404 آماده جهش و تحولات مهم و اساسی دانست و بر نقش مردم در پیشبرد برنامه‌ها و اقدامات تاکید کرد.

مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه های کشور از ممنوعیت تردد در محور چالوس و آزادراه تهران_ شمال خبر داد‌.

وزیر نفت در پیامی نوشت: همان‌گونه که رمضان، ماه خودسازی و خدمت به مردم است، نوروز نیز یادآور امید به فردایی بهتر و تجدید پیمان با ارزش‌های انسانی است.