چهارشنبه 5 شهریور 1404

اقتصادی خبرگزاری خبرنگاران جوان

اقتصادی خبرگزاری خبرنگاران جوان

وزیر نیرو گفت: نگران آب و برق مردم هستیم و داریم با اقداماتی که دشمن انجام می‌دهد مقابله می‌کنیم.

وزیر صمت گفت: هنوز به ذخایر کالای مایحتاج مردم دست نزده‌ایم و میزان مصرف تغییری نکرده است.

وزیر نفت گفت: مشکلی در تأمین سوخت نخواهیم داشت و پایداری عرضه در سوخت وجود دارد.

قیمت نفت پس از ثبت افزایش چهار درصدی در روز گذشته، در معاملات آسیایی روز چهارشنبه که بازار‌ها سرگرم ارزیابی تصمیم فدرال رزرو آمریکا در مورد نرخ بهره و احتمال اختلالات عرضه در پی تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به ایران بودند، کاهش یافت.

طبق اعلام مرکز مبادله ارز و طلا، از ابتدای سال تاکنون 6.6 میلیارد دلار تامین ارز در بازار ارز تجاری انجام شده است و اکنون هم تجار و بازرگانان در حال ثبت سفارش خرید و فروش ارز هستند.

بسیاری از کارشناسان براین باورند که با توجه به ذخایر احتیاطی مناسب محصولات اساسی و روند مستمر تولید کمبودی در توزیع کالا نداریم.

سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها از واریز پول خرید تصمینی گندم به حساب کشاورزان خبر داد.

بنابر اعلام سازمان بورس کلیه معاملات اوراق بهادار در بورس تهران، فرابورس ایران و کلیه معاملات اوراق مبتنی بر کالا در بورس کالای ایران و بورس انرژی ایران، طی روز‌های چهارشنبه 28 خرداد، شنبه 31 خرداد و یکشنبه اول تیرماه 1404 متوقف شد.

مدیرکل دفتر حمل‌ونقل مسافری سازمان راهداری گفت: ناوگان مورد نیاز برای بازگشت حجاج تامین شده به طوری که 38 ناوگان تا به امروز در مرز مهران مستقر شده است.

رئیس اتاق اصناف گفت: سهیمه آرد نانوایی‌ها افزایش یافته و هیچ کمبودی در خصوص آرد و نان وجود ندارد.

مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور از ترافیک سنگین در برخی از محور‌های شمالی از جمله چالوس و هراز خبر داد.

رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک نوزاد گفت: در حال حاضر کارخانه‌ها مشغول تولید شیرخشک هستند که براین اساس کمبودی در عرضه نداریم.

عضو کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون گفت: با توجه به تولید سالانه 120 تا 130 میلیون تن محصولات کشاورزی، مشکلی در تامین غذای کشور نداریم.

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشور از ممنوعیت و تمدید لغو پرواز‌ها تا ساعت 14 امروز خبر داد.

معاون هوانوردی سازمان هواپیمایی کشور گفت: با توجه به لغو پروازها، حقوق مسافرانی که پیش از این بلیت تهیه کرده‌اند، محفوظ بوده و وجوه آنان به طور کامل عودت داده خواهد شد. مسئولین از تمامی مسافران خواسته‌اند تا پیگیر وضعیت بازگشت وجوه خود باشند.

فرزانه صادق طی پیامی با تاکید بر اینکه «صدای حقیقت خاموش نشدنی است»، از رسانه ملی و کارکنان آن تقدیر کرد.