یک‌شنبه 29 تیر 1404

اقتصادی خبرگزاری خبرنگاران جوان

اقتصادی خبرگزاری خبرنگاران جوان

رئیس سازمان برنامه و بودجه از تشکیل هفتگی شورای عالی راهبردی در خصوص برنامه های هفتم خبر داد.

سخنگوی شرکت ملی گاز ایران، مصرف گاز بخش خانگی، تجاری و صنایع جزء را در روز گذشته حدود 600 میلیون مترمکعب اعلام کرد.

مدیر نظارت بر بازار اولیه سازمان بورس در خصوص ابزار‌های نوین مالی می‌گوید: یکی از این ابزارها، شرکت‌های سهامی عام پروژه هستند که به دنبال گسترش آن در بازار سرمایه هستیم.

یک فروند هواپیمای ایرباس که بعد از تعمیرات سنگین وارد ناوگان هوایی ایران ایر شده بود امروز با موفقیت انجام شد.

رئیس سازمان امور اراضی کشور گفت: سرمایه‌گذاران انرژی‌های تجدیدپذیر، برای ساخت واحد‌های تولید انرژی پاک، از تسهیلات و تخفیف‌های ویژه برخوردار می‌شوند.

رئیس مشترک اتاق بازرگانی ایران و تاجیکستان گفت: چشم انداز تجارت بین ایران و کشور تاجیکستان یک میلیارد دلار بوده که امیدواریم به این میزان برسیم، پیش از این 70 میلیون دلار بود که به 300 میلیون دلار رسیده وپیش بینی می‌کنیم که تاپایان سال به یک رشد 20 تا 30 درصدی در این بخش برسیم.

مدیر نظارت بر بازار اولیه سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: تسهیل تامین مالی پروژه‌های میان‌مدت و بلندمدت با سرمایه‌گذاری مستقیم مردم امکان پذیر است.

مدیرکل مهندسی تجهیزات سازمان بنادر ارزش تمامی تجهیزات در دست ساخت و تامین در بخش‌های مختلف دریایی، بندری و مخابراتی را بیش از 54 هزار میلیارد تومان برآورد کرد.

وزیر جهاد کشاورزی گفت: میوه مشمول قیمت گذاری نیست، چنانچه اتقای نامتعارفی در این حوزه رخ دهد، ستاد تنظیم بازار ورود می کند.

کارشناس بازار سرمایه می‌گوید: امروز سرانه خرید حقیقی‌ها 40 میلیون و 800 هزار تومان و سرانه فروش هم 53 میلیون و 900 هزار تومان بود.

وزیر راه و شهرسازی از افتتاح بیش‌از 50 هزار واحد مسکونی در قابل تخصیص زمین به متقاضیان تا پایان سال خبر داد‌.

سخنگوی انجمن واردکنندگان برنج گفت: قیمت برنج ایرانی ظرف کمتر از یک ماه 30 درصد افزایش یافت که این امر بیانگر آن است که آمار و ارقام اعلامی تولید برنج درست نیست.

شاخص کل بورس امروز 26 دی ماه با کاهش 431 واحدی در ارتفاع 2 میلیون و 866 هزار واحدی قرار گرفت.

مدیرعامل هلدینگ راه وشهرسازی گفت: بخش غربی ورزشگاه که شامل 9 زونکن است کامل بازسازی شده و تا چند روز آینده به بهره برداری می‌رسد.

کارشناس کشاورزی گفت: امسال پیش بینی می‌شود که تولید شکر با رشد 10 تا 15 درصدی نسبت به سال قبل به یک میلیون و 700 هزارتن برسد.

نائب رئیس اتاق بازرگانی با تأکید بر موثر بودن سیاست تک‌نرخی شدن ارز، از رانت و فساد زیاد در جریان ارز چندنرخی و تبعات منفی که به همراه داشته است، خبر داد.