جمعه 28 آذر 1404

اقتصادی خبرگزاری خبرنگاران جوان

اقتصادی خبرگزاری خبرنگاران جوان

مدیرعامل اتحادیه دام سبک گفت: علی رغم کاهش قیمت دام زنده، نرخ گوشت قرمز متناسب با آن نیست.

طبق آخرین آمار‌های اعلام شده سامانه تم برای ثبت نام طرح جوانی جمعیت باز است، اما تخصیصی انجام نمی‌شود این در حالیست که طبق قانون باید به خانواده‌های دارای سه تا 4 فرزند زمین تخصیص یابد.

بنابر گفته مسئولان، براساس محاسبات، فعالیت یک دستگاه ماینر معادل مصرف برق 10 واحد مسکونی است بنابراین لازم است جرایم بازدارنده‌تری برای متخلفان در نظر گرفته شود تا حق مردم در بهره‌مندی از برق پایدار تضییع نشود.

طی پنج روز آینده در نوار شرقی کشور به ویژه در شمال سیستان و بلوچستان و شرق خراسان جنوبی در بعضی ساعات وزش باد شدید و گردوخاک و کاهش کیفیت هوا پیش بینی می شود.

مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه های کشور گفت: ترافیک سنگین در تمامی محورهای شمالی به ویژه چالوس سنگین است.

رئیس مرکز مدیریت ریسک و تدوین مقررات بیمه مرکزی در خصوص پوشش بیمه‌ای خودرو‌های نامتعارف نکاتی را مطرح کرد.

دبیر سندیکای سیمان گفت: وضعیت تامین برق امروز به مراتب بدتر از سال‌های قبل است.

همزمان با نزدیک شدن به نیمه دوم سال رفع دغدغه کمبود خوراک در صنایع پتروشیمی و ایجاد تنوع بخشی در این صنایع راهکار توسعه صنایع پتروشیمی به ویژه در بخش پایین دستی می‌شود.

قیمت خودرو در بازار آزاد امروز جمعه 14 شهریور ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.

بر اساس آمار منتشر شده از سوی بانک مرکزی، نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به چهارشنبه 13 شهریور ماه به 23.95 درصد رسید.

با وجود رشد بی‌سابقه بهای جهانی طلا در هفته گذشته و افزایش 102 دلاری هر اونس، بازار داخلی طلا و سکه مسیر معکوس را طی کرد.

فرآیند واردات خودرو توسط ایرانیان خارج از کشور اعلام شد که طبق این فرآیند افراد باید تابعیت ایرانی داشته و تنها امکان واردات یک خودرو وجود دارد.

رئیس بنیاد ملی گندمکاران گفت: براساس آمار از ابتدای فصل برداشت تاکنون 7 میلیون و 700 هزارتن گندم از کشاورزان خریداری شد.

نشست هم‌اندیشی نمایندگان سفارت ژاپن در ایران با مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی با حضور رئیس مرکز تحقیقات برگزار شد.

سامانه مشخصات فنی محصولات پتروشیمی، با هدف ایجاد شفافیت و استانداردسازی داده‌های فنی طراحی و راه‌اندازی شد.

با ابلاغ رسمی ساتبا و در صورت استفاده اینورتر‌های هیبریدی در نیروگاه‌های خورشیدی ویژه مشترکین خانگی، صنعتی و تجاری، صاحبان این نوع نیروگاه‌های انشعابی هنگام قطع برق می‌توانند از برق تولیدی نیروگاه خود استفاده کنند.