دوشنبه 8 دی 1404

اقتصادی خبرگزاری خبرنگاران جوان

اقتصادی خبرگزاری خبرنگاران جوان

با وجود حملات رژیم صهیونیستی در 12 روزه جنگ تحمیلی تمامی بخش‌های تولیدی کشور پای کار بوده و تاب آوری آنها در طی این مدت قابل تشخیص بود.

معاون راهبری و نظارت بر بهره‌برداری شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور اعلام کرد: به‌زودی تولید کود از لجن در تصفیه‌خانه غرب تهران و سایر تصفیه‌خانه‌های کشور آغاز خواهد شد.

دبیرخانه سازمان همکاری اقتصادی (اکو) از برگزاری هفته اکو طی روز‌های 10 تا 13 تیر ماه و اجلاس سرای کشور‌های عضو این سازمان طی روز‌های 12 و 13 تیرماه در جمهوری آذربایجان خبر داد.

ساعات کاری سامانه ساتنا از تاریخ 7 تیر ماه 1404 تا اطلاع ثانوی در روز‌های عادی به روال بازگشت.

نایب رئیس اول اتحادیه مشاوران املاک استان تهران گفت: با تمامی مشاوران املاکی که قرارداد با اتباع غیر مجاز منعقد کنند برخورد قاطع می شود که البته پیش از این هم مشاوران املاک حق نداشتند قراردادی منعقد کنند.

در جریان معاملات امروز 8 تیرماه شاخص کل بورس 17 هزار و 565 واحد کاهش یافت.

مهلت استفاده از کارت‌های منقضی شده بانک مسکن در ماه‌های خرداد تا مردادماه سال جاری تا سه ماه به صورت خودکار تمدید شد.

دبیرانجمن کشتارگاه و صنایع بسته بندی طیور گفت: با توجه به شرایط مساعد تولید، مرغ ایام‌محرم تامین است به طوریکه کمبودی در عرضه نداریم.

معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: هفتاد درصد از مطالبات کشاورزان تولید کننده دانه‌های روغنی پرداخت شده و مابقی مطالبات نیز به فوریت پرداخت خواهد شد.

گروه سایپا امروز افشای اطلاعات بااهمیت - (تغییر در نرخ فروش محصولات یا ارائه خدمات - گروه الف) منتهی به سال مالی 1404/12/29 (اصلاحیه) منتشر کرد.

یارانه هموطنانی که حساب یارانه‌ای در بانک سپه دارند، در تاریخ سوم تیرماه به حسابشان واریز شد.

رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی روغن نباتی از بازگشت آرامش به بازار روغن خبر داد و گفت: در حال حاضر در بحث تولید و توزیع مشکلی نداریم.

معاون برنامه‌ریزی بنیاد مسکن گفت: عملیات ارزیابی با حضور کارشناسان بازسازی بنیاد مسکن با سرعت در حال انجام است و متقاضیان به آدرس ست.

رئیس اتاق اصناف کشاورزی عرضه مستقیم برنج و حذف واسطه‌ها از جمله راهکار‌های تعادل بازار برنج اعلام کرد.

مدیرعامل شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران گفت: پرواز‌های حج از مدینه به مشهد در حال انجام است و هیچ کشوری آسمان خود را به روی ایران نبسته است.

بر اساس آمار منتشر شده از سوی بانک مرکزی، نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به چهارشنبه 5 تیر ماه به سطح 23.98 درصد بازگشت.