شنبه 24 آبان 1404

اقتصادی خبرگزاری خبرنگاران جوان

اقتصادی خبرگزاری خبرنگاران جوان

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت که تا پایان امسال پروژه‌های جدید این شرکت با 25 هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری به بهره‌برداری خواهد رسید.

مطابق آمار سازمان هواشناسی از ابتدای سال آبی جاری تا 17 آذرماه مجموع بارش‌ها در کشور 31.9 درصد کاهش یافته و بارش‌ها در 29 استان منفی شده است.

سخنگوی شرکت ملی گاز گفت: 70 درصد از کل گاز تحویلی به شبکه سراسری در روز گذشته به بخش خانگی، تجاری و صنایع جزء اختصاص یافته است.

امروز دوشنبه 19 آذر حراج ربع سکه و تمام سکه بهار آزادی ضرب سال 1403 در مرکز مبادله برگزار می‌شود.

در جریان معاملات امروز 19 آذرماه شاخص کل بورس 12 هزار و 597 واحدی افزایش یافت.

امروز دوشنبه 19 آذرماه 1403 هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران 52 میلیون و 200 هزار تومان معامله می‌شود.

سازمان هواشناسی اعلام‌کرد: امروز دوشنبه 19 آذر در تهران و 17 استان دیگر کشور رگبار پراکنده باران و گاهی وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

رئیس شورای تامین کنندگان دام گفت: بنابر آمار قیمت کنونی هرکیلو دام زنده سبک و سنگین نسبت به مدت مشابه سال قبل 50 درصد کاهش یافته است.

رئیس انجمن ارگانیگ گفت: در حال حاضر ایران رتبه 79 تولید محصولات ارگانیک در دنیا را داراست که ظرف 10 سال آینده پیش بینی می‌شود که جزء 20 کشور برتر دنیا باشیم.

مدیرکل مسکن روستایی بنیاد مسکن گفت: پرداخت تسهیلات مسکن روستایی بعد از ابلاغ بانک مرکزی که حدود 20 تا 25 روز زمان می‌برد آغار می‌شود.

بنابر اعلام بورس کالا، از سه‌شنبه 20 آذرماه معاملات گواهی سپرده شمش نقره کالا کلید خواهد.

دومین نشست بررسی و مدیریت ناترازی انرژی با حضور معاونان رئیس جمهور و جمعی از وزیران اقتصادی به میزبانی وزارت نفت برگزار شد.

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: توسعه زیرساخت‌های حمل و نقل در کشور باید اولویت دولت‌ها باشد و برنامه‌ریزی برای رسیدن به این مهم جز با حضور پیمانکاران میسر نخواهد بود.

شرکت کنندگان در بیست و ششمین مجمع کشور‌های صادرکننده گاز در بیانیه پایانی بر نقش محوری گاز در توسعه اقتصادی کشور‌ها تاکید کردند.

نماینده ایران در هیئت عامل اوپک گفت: 70 درصد از ذخیره گاز دنیا در کشور‌های عضو اوپک است که این کشور‌ها 40 درصد از صادرات و تجارت دنیا را برعهده دارند.

رئیس مرکز راهبری شرکت ملی گاز گفت: همزمان با ورود سامانه بارشی جدید به کشور میزان مصرف گاز در بخش خانگی و تجاری به 600 میلیون متر مکعب می‌رسد.