یک‌شنبه 21 بهمن 1403

اقتصادی خبرگزاری خبرنگاران جوان

اقتصادی خبرگزاری خبرنگاران جوان

مدیر دیسپچینگ شرکت ملی گاز گفت: مصرف گاز در بخش خانگی و تجاری به عدد 552 میلیون مترمکعب رسید که 69 درصد از تولید گاز را به خود اختصاص می‌دهد.

رئیس هیات عامل صندوق توسعه ملی گفت: آمار‌ها نشان می‌دهد از سال 1389 تا دی ماه امسال 300 میلیارد دلار تراکنش در صندوق توسعه ملی ثبت شده است.

مدیرکل دفتر مهندسی و نظارت تأسیسات زیربنایی شرکت راه‌آهن گفت: دو خطه کردن خطوط ریلی و برقی شدن راه آهن از اولویت‌های صنعت ریلی است.

ساسانی گفت: تاکنون 85 هزار و 500 قرارداد اجاره در سامانه خودنویس ثبت شده و در حال حاضر تنها ثبت قرارداد اجاره در این سامانه امکان‌پذیر است.

در ابتدای معاملات امروز شاخص کل بورس 486 واحد افزایش یافت.

رئیس شورای تامین کنندگان دام از عرضه گسترده گوشت منجمد گوسفندی با نرخ مصوب 230 هزار تومان از فردا در سطح کشور خبر داد.

بر اساس اعلام شرکت فولکس واگن، فروش خودروی این خودروساز آلمانی 13 درصد افزایش داشته که عمدتا این افزایش ناشی از رشد فروش در بازار چین بوده است.

60 لیتر سهمیه بنزین اسفند ماه خودرو‌های شخصی بدون هیچ‌گونه تغییری، ساعت صفر بامداد (یکم اسفند) در کارت‌های هوشمند سوخت شارژ می‌شود.

دبیر انجمن تولیدکنندگان جوجه یکروزه گفت: بر اساس سیاست وزارت جهاد و احتساب تخم مرغ‌های خوابانده شده، جوجه‌ریزی ماهانه به 150 میلیون قطعه رسیده است.

مدیرعامل صندوق تامین خسارت‌های بدنی گفت: بر اساس قانون هر راننده که بیمه شخص ثالث داشته باشد، شرکت بیمه هنگام تصادف با هر وضعیت گواهینامه راننده، خسارت را پرداخت می‌کند.

وزیر راه وشهرسازی از موافقت خود برای ورود ایرلاین خارجی به پرواز‌های داخلی خبر داد اما وزیر اقتصاد این موضوع را رد کرد البته به گفته برخی از کارشناسان این اقدام برای رفع مشکل کمبود بلیت راهگشا نیست.

مدیرکل دفتر بازرسی و نظارت وزارت جهاد گفت: طرح تشدید بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی از روزهای گذشته آغاز شده و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت.

بانک ها مکلف به کسر مالیات متعلقه به سپرده بانکی متوفی هستند.

یک کارشناس بازار سرمایه گفت: لغو عرضه اولیه‌ها کمک به کاهش بار روانی هیجانات منفی خواهد کرد، اما باید به دنبال درمان حال بازار باشیم.

در حالی معاون وزیر راه و شهرسازی بر تکمیل زیرساخت‌های عمرانی کشور تاکید دارد که تا به امروز 2هزار میلیارد ریال برای آزادراه تهران شمال تزریق شده است.

به گفته مسئولان، اگر فرآیند تقسیم سود سهام عدالت متوفیان حداکثر تا 10 اسفند ماه به پایان برسد، سود سهام عدالت امسال و سال‌های گذشته به حساب وراث واریز خواهد شد.