دوشنبه 23 شهریور 1405

اقتصادی خبرگزاری خبرنگاران جوان

اقتصادی خبرگزاری خبرنگاران جوان

مدیرکل مبارزه با آفات عمومی حفظ نباتات گفت: بنابر آمار سطح مبارزه علیه ملخ های بومی در 14 استان کشور به 27 هزارهکتار رسیده است.

معاون وزیر نفت گفت: ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی تا پایان امسال از مرز 100 میلیون تن عبور خواهد کرد.

معاون سازمان توسعه تجارت گفت: ظرفیت تجارت ایران و آفریقا به ده‌ها میلیارد دلار می‌رسد به عنوان نمونه تجارت امسال ایران با کشور‌های آفریقایی یک و یک دهم درصد بود که سهم ایران از این تجارت یک درصد بوده است.

مدیرکل اموال تملیکی استان تهران گفت: در حراج خرده فروشی استان تهران از خرداد ماه سال گذشته 16 میلیارد تومان حراج انجام شد‌.

مجری طرح گندم گفت: بنابر آمار از ابتدای فصل برداشت تاکنون 556 هزار تن گندم از کشاورزان خریداری شده است.

رئیس کل سازمان توسعه تجارت گفت: ایران به یک کشور صادراتی با محوریت دانش بنیان تبدیل خواهد شد.

مدیر عامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی گفت: طبق آمار فقط 34 درصد از مردم از کارت جایگاه داران استفاده می‌کنند

رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغداران گفت: بنابر آمار در فروردین ماه 112 هزارتن تخم مرغ تولید شد که پیش بینی می شود در اردیبهشت به 114 هزارتن برسد.

علی اکبر محرابیان گفت: بر اساس اعلام کمیسیون بین‌المللی سد‌های بزرگ، ایران جزو کشور‌های برتر جهان در بخش سدسازی است و همچنین در حوزه تولید برق حرارتی جزو 10 کشور اول جهان است.

مدیرکل سازمان اموال تملیکی استان تهران گفت: اولین مزایده اموال منقول و غیر منقول سازمان اموال تملیکی استان تهران از سوم تا 11 اردیبهشت ماه برگزار می شود.

رئیس اتحادیه میوه و سبزی گفت: با مدیریت صادرات و گرم شدن هوا، قیمت پیاز در بازار به تعادل می‌رسد.

سخنگوی صنعت آب گفت: با بارش‌های اخیر در نقاط مختلف بلوچستان جنوبی و مرکزی، برای این مناطق 2 تا 4 سال تامین آب مطمئن خواهیم داشت.

امروز هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران 42 میلیون و 400 هزار تومان معامله می‌شود

رئیس شورای تامین کنندگان دام از توزیع روزانه 250 تا 300 تن گوشت گرم خبر داد و گفت: واردات روزانه گوشت گرم به 600 تن افزایش می‌یابد.

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: استفاده از ظرفیت های مردمی خود زمینه ساز تقویت و تسریع در اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن می شود.

سامانه جامع تجارت در اطلاعیه‌ای ضوابط جدید تأمین ارز از محل واردات در مقابل صادرات برخی کالاهای حوزه جهاد کشاورزی را اعلام کرد.