چهارشنبه 18 شهریور 1405

سیاسی خبرگزاری خبرنگاران جوان

سیاسی خبرگزاری خبرنگاران جوان

سعید جلیلی گفت: اگر می‌خواهید مسایل کشور به خوبی فهمیده شود و راه حل‌های درست ارایه شود و آن‌ها به درستی اجرا شود، نمی‌توان نقش علوم انسانی را نادیده گرفت.

سفیر ایران در پکن با اشاره به سفر رییس جمهور به چین و امضای دو تفاهمنامه رسانه‌ای گفت: این تفاهمنامه ساز و کار جدیدی را برای همکاری رسانه‌ای دو کشور فراهم می‌کند.

هیئت پارلمانی کشورمان به منظور شرکت در کمیته اقتصادی و توسعه پایدار مجمع مجالس آسیایی عازم منامه شد.

احمد کاظمی گفت: انتخابات ریاست جمهوری و پارلمانی در ترکیه که به درستی در داخل و خارج این کشور به عنوان انتخابات قرن انتخاب شده اهمیت ویژه‌ای دارد.

رئیسی در پیامی نوشت: فردوسی نماد خردورزی این سرزمین را نه فقط یک شاعر که باید جان‌مایه، عصاره فرهنگ و تمدن ایران دانست.

پیرهادی گفت: در بازه سال 85 تا سال 95 شمار خانه‌های خالی در کشور چهار برابر شده است قیمت مسکن طی این بازه هفت برابر شده است.

قالیباف گفت: در مجلس به سهم خود تلاش می‌کنیم تا در برنامه هفتم توسعه اشکالات برنامه‌های گذشته تکرار نشود.

نگاهداری گفت: محقق نشدن وعده‌ها از جمله کاهش حقوق گمرکی و اعطای تسهیلات بانکی از جمله عوامل تمایل نداشتن شرکت‌ها برای تامین دارو است.

امیر دریادار بلوچ گفت: ناوگروه 86 هم اکنون در حوالی خلیج عدن مستقر شده و تا آخر اردیبهشت شاهد پهلوگیری آن در بندرعباس خواهیم بود.

سردار علی‌اکبر پورجمشیدیان گفت: اگر معلم دارای قدرت استدلال و تحلیل باشد آن‌گاه می‌تواند دانش آموزان خود را به عنوان یک انسان تحلیلگر تربیت کند.

امیرعبداللهیان در دیدار نماینده ویژه دبیر کل سازمان ملل متحد در امور سوریه با وی، از تلاش نماینده ویژه دبیر کل برای کمک به برقراری صلح و ثبات در سوریه قدردانی کرد.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش گفت: 75 هزار معلم به رتبه خود اعتراض داشتند که رسیدگی به اعتراض آن‌ها آغاز شده است.

امیر سرتیپ بیدادی گفت: امنیت امروز، بی‌شک مرهون خون پاک شهدا و ایثارگری‌های بی‌شائبه رزمندگان دوران دفاع مقدس است.

ناصر کنعانی مشارکت بالای مردم ترکیه در انتخابات ریاست جمهوری و پارلمانی روز یکشنبه را به تمامی رهبران و احزاب سیاسی در این کشور تبریک گفت.

وحیدی درباره پیشنهاد مطرح شده مبنی بر قطع شدن دسترسی به اینترنت در روز برگزاری امتحانات نهایی گفت که این پیشنهاد رد شده است.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، نمایشگاه روایت میدان وزارت اطلاعات را تلاشی برای تبیین عوامل‌پشت پرده و مقابله با توطئه‌ها عنوان کرد.