چهارشنبه 18 شهریور 1405

سیاسی خبرگزاری خبرنگاران جوان

سیاسی خبرگزاری خبرنگاران جوان

کوچکی نژاد گفت: دولت در زمان بررسی بودجه و تعیین حقوق و دستمزد سالیانه تاکید داشت که مجلس بیش از 20 درصد رشد حقوق تعیین شده را افزایش ندهد.

فیروزی گفت: در نشستی با حضور مسئولان حوزه صنعت هوایی کشور چالش‌های این صنعت مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

محصولی درباره ارائه لیست واحد در انتخابات مجلس گفت: باید ملاک‌ها به‌طور دقیق بررسی شود و نباید اینگونه باشد که به هر قیمتی یک لیست واحد ارائه دهیم.

رییس فراکسیون کارگری مجلس، از تلاش این فراکسیون برای ارائه طرح دوفوریتی از سوی دولت در راستای تحقق امنیت شغلی کارگران خبر داد.

سخنگوی دولت نوشت: شرکت وزیر اقتصاد در اجلاس بانک توسعه اسلامی با حضور مقامات بیش از 50 کشور در عربستان گامی در تقویت دیپلماسی اقتصادی است.

مرکز پژوهش‌های مجلس پیشنهاد داد تا تمامی تبادلات ارزی و عرضه و تقاضای آن در مرکز مبادله ارز و طلای ایران و با نظارت بانک مرکزی باشد.

نشست خبری طحان نظیف با حضور اصحاب رسانه آغاز شد. هشت اصلاح اساسنامه از دولت دریافت کردیم. اولین مورد ضمانت صندوق سپرده‌ها بود که معایر شرع و قانون شناخته نشد.

نماینده مردم رشت در مجلس گفت: باید در برنامه هفتم توسعه مسیر انحرافی صندوق‌های بازنشستگی را ببنیدیم و مسیر درستی را برای آن‌ها تعریف کنیم.

عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: تا تصویب نهایی طرح ساماندهی املاک مسکونی برای جلوگیری از افزایش قیمت گذاری‌های کاذب باید قیمت از سایت‌ها حذف شود.

معاون حقوقی رییس جمهور از برکناری سرداور دیوان پرونده گازی «کرسنت 2» خبر داد.

یک عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: همه افرادی که ثبت نام کرده و احراز صلاحیت شده اند باید تا پایان دولت صاحب خانه شوند.

لیدری ربع پهلوی در منشور همبستگی به نابودی همبستگی اپوزیسیون منجر شد.

فروش 21 میلیاردی کتاب در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران تنها در سه روز بخشی از تیتر روزنامه‌های امروز است.

وزیر امور خارجه در گفت‌وگوی تلفنی با همتای سعودی گفت: جمهوری اسلامی ایران تمهیدات لازم را برای افتتاح رسمی نمایندگی سیاسی و کنسولی خود در عربستان در نظر گرفته است.

سخنگوی دولت گفت: جوانان باانگیزه و صاحب ایده شرکت‌های دانش‌بنیان نویدبخش و تضمین‌کننده آینده روشن ایران هستند.

وزیر امور خارجه در گفت‌وگو با دبیرکل جهاد اسلامی ضمن محکوم کردن تجاوز رژیم صهیونیستی به نوار غزه، از مقاومت قهرمانانه ملت فلسطین تجلیل کرد.