شنبه 21 شهریور 1405

سیاسی خبرگزاری خبرنگاران جوان

سیاسی خبرگزاری خبرنگاران جوان

رئیس سازمان اداری و استخدامی گفت: دولت به‌دنبال ایجاد وزارت بازرگانی است و اگر مجلس ایرادات شورای نگهبان را رفع کند، این موضوع قابل تحقق است.

عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: پیشنهاد کمیسیون انرژی تشویق کارخانه‌هایی است که با مصرف انرژی کمتر، بیشترین تولید را دارند.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده بر تشکیل کارگروه ویژه بررسی اشتغال تاکید کرد.

با گذشت 108 سال از نسل کشی ارامنه توسط امپراتوری عثمانی همچنان این پرونده مختومه نشده است.

بررسی پس گرفتن درخواست استیضاح وزیر صمت توسط برخی از نمایندگان بخشی از تیتر روزنامه‌های امروز است.

نماینده دائم ایران در سازمان ملل گفت: آمریکا به خروج از توافق با ایران اکتفا نکرده بلکه کشور‌هایی که به آن پایبند بودند را نیز مجازات می‌کند.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح شامگاه دوشنبه وارد مسکو پایتخت روسیه شد.

روابط عمومی وزارت امور خارجه اعلام کرد که از ابتدای بحران، هماهنگی لازم برای خروج اتباع ایرانی مقیم این کشور به طریق مقتضی انجام شده است.

رئیس‌جمهور در یکی از مراکز دخترانه نگهداری کودکان فاقد سرپرست موثر در شهر تهران حضور یافت.

وزارت امور خارجه در خصوص اعمال تحریم علیه برخی اشخاص و نهاد‌های اتحادیه اروپا و رژیم انگلیس بیانیه‌ای منتشر کرد.

رشیدی در توئیتر نوشت: حداقل قیمت کارشناسی گندم 17 هزار تومان است و کمتر از آن موجب خسارت کشاورزان عزیز می‌شود.

مهدی اسماعیلی گفت: در اجرای قانون رتبه‌بندی قصوراتی رخ داد که ذائقه معلمان را تلخ کرد که با پیگیری نمایندگان مجلس این موضوع دنبال و بخش مهمی از مطالبات معلمان پرداخت شد.

فرمانده دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش گفت: سازمان صنایع هوایی یکی از بخش‌های مهم صنعت دفاعی کشورمان است و در برخی حوزه‌های دیگر نیز نقش‌های مهمی به عهده دارد.

دریادار امیر رستگاری گفت: سال‌ها است که درگیر جنگ الکترونیک هستیم و توان ما را هر مهاجمی که تا امروز محک زده متوجه شده است.

محمدصالح جوکار گفت: آنچنان که در مفاد قانون، به تسهیل صدور مجوز‌های کسب و کار توجه شده، کار‌ها پیشرفت جدی نداشته است.

رئیس مجلس شورای اسلامی با صدور پیامی درگذشت عباس براتی‌پور شاعر آئینی و انقلابی را تسلیت گفت.