پنج‌شنبه 5 شهریور 1405

سیاسی خبرگزاری خبرنگاران جوان

سیاسی خبرگزاری خبرنگاران جوان

زنگنه گفت: مجلس در جریان برنامه هفتم، بانک مرکزی را ملزم کرد که تا نظارت بر بانک‌ها را به صورت مستمر و تجمیع انجام دهد.

رئیس هیات مرکزی نظارت بر انتخابات خطاب به شرکت‌کنندگان همایش اعضای هیات‌های نظارت استانی سراسر کشور پیامی صادر کرد.

وزیر خارجه کشورمان با انتشار پیامی هفته وحدت را به مسلمانان جهان و همتایان خود در کشور‌های اسلامی تبریک گفت.

مجلس در راستای انتظام بخشی به عملیات بانکی، بانک‌ها و موسسات اعتباری را موظف به پرداخت تسهیلات با اخذ شناسه یکتا از طریق سامانه (سمات) کرد.

مجلس، بانک مرکزی را مکلف کرد که اعطای تسهیلات را به گونه‌ای مدیریت کند که نسبت تسهیلات به سپرده برای مناطق محروم 20 درصد افزایش یابد.

نمایندگان مجلس اعطای اعتبار جدید به بانک‌ها و مؤسسات اعتباری غیربانکی را منوط به دریافت وثیقه کردند.

پاک‌آیین درباره انحلال جمهوری خودخوانده قره‌باغ و پایان مناقشه 20 ساله در منطقه نکاتی را مطرح کرد.

مجلس، بانک مرکزی را موظف به تسهیل فرآیند اعطای تسهیلات خرد و قانونمند شدن فعالیت صندوق‌های قرض‌الحسنه تا پایان سال اول اجرای برنامه هفتم کرد.

قالیباف گفت: درباره مباحث مربوط به ایثارگران، کارگران و بازنشستگان در لایحه برنامه هفتم سکوت نکردیم و در دستورجلسات کمیسیون تلفیق قرار دارد.

نمایندگان مجلس، شرکت‌ها، موسسات و نهادهای مالی تابع وابسته به بانک‌ها را از خرید سهام بانک یا موسسه اعتباری غیربانکی متبوع منع کردند.

مجلس در برنامه هفتم ساز و کار بانک مرکزی برای نظارت یکپارچه بر سیستم بانکی را تعیین کرد.

مجلس، بانک‌ها و مؤسسات اعتباری غیربانکی را موظف به همکاری با بازرسان بانک مرکزی به منظور ارائه آمار، اطلاعات و اسناد و مدارک کرد.

قالیباف گفت: بر اساس پیگیری‌های انجام شده حداکثر ظرف 10 روز آینده کل بدهی دولت به گندم‌کاران پرداخت خواهد شد.

یک کارشناس حوزه سیاست خارجی درباره هدف آمریکا در ایجاد بحران در افغانستان نکاتی را بیان کرد.

قالیباف گفت: مصوبه سران قوا در خصوص هیأت عالی مولدسازی در ماده 15 لایحه برنامه هفتم به قانون تبدیل شده است.

نمایندگان مجلس موضوع ایجاد بانک توسعه را برای رفع ابهام به کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم ارجاع کردند.