سه‌شنبه 16 بهمن 1403

فرهنگی خبرگزاری خبرنگاران جوان

فرهنگی خبرگزاری خبرنگاران جوان

مترجم قرآن با بیان اینکه توجه به معرفی کتابِ «مفاتیح الجنان» نشانِ بلوغ معرفتی یک جامعه است، گفت: این کتاب برای داشتن یک زندگی مومنانه مفید و ضروری است و مردم با مفاتیح الجنان اُنس و الفت بسیاری دارند.

به مناسبت فرارسیدن روز جهانی بنا‌ها و محوطه‌های تاریخی، بازدید از بافت‌ها، بنا‌ها و محوطه‌های تاریخی در روز پنجشنبه 30 فروردین 1403 رایگان خواهد بود.

ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر در جدیدترین اطلاعیه خود، استان‌های دارای ظرفیت در عید سعید فطر را اعلام کرد.

وزیر فرهنگ از راه‌اندازی سکو‌های دائمی جدید عرضه لباس تا اردیبهشت ماه خبر داد و تاکید کرد: این موضوع با کمک جریان‌های مردمی ممکن است.

«محفل»، «هفت‌سر اژدها»، «پاورقی»، «نوسان»، «زندگی پس از زندگی» با اختلاف زیاد از سایر برنامه‌ها پرمخاطب‌ترین برنامه‌های تلویزیون در تعطیلات بودند.

«جشن بزرگ ایران سرود» با اجرای بابک افرا و علی مرادخانی، عیدفطر از شبکه امید پخش می‌شود.

یک کارشناس مذهبی گفت: رمضان باز شدن درب دانشگاه خودسازی به روی انسان ک یک دانشگاه گسترده تربیتی است.

استاد حوزه و دانشگاه گفت: اصل حسادت منجر به کینه می‌شود، به حدی که می‌خواهی نعمت از محسود سلب شود.

منوچهر هادی کارگردان سینما با انتشار متنی در شبکه‌های اجتماعی دوباره پای اختلافات خود با یکتا ناصر را به فضای فضای باز کرد.

رسانه ملی به منظور پوشش بدون نقص مراسم باشکوه راه‌پیمایی روز قدس با به‌کارگیری تمام امکانات، قاب‌های زیبایی از این رویداد را در معرض دید مخاطبان قرار داد.

تهران، خراسان رضوی و اصفهان به ترتیب سه استان پرفروش سینمای ایران در سال گذشته بودند.

دهمین دوره هفته هنر انقلاب اسلامی از 20 تا 27 فروردین ماه با مجموعه‌ای از برنامه‌های هنری در سراسر کشور برگزار می‌شود.

ساجد قدوسیان از اهدای 18 جایزه در مراسم افتتاحیه سومین دوره جشنواره ملی مستند پژواک رادیو خبر داد.

همزمان با 26 ماه مبارک رمضان دومین محفل مسیر مرتضی با هدف یادبود سیدشهیدان اهل قلم، هنرمندان و متفکران جبهه فرهنگی انقلاب برگزار شد.

یک نویسنده گفت: «شیلان» به معنی خوان و سفره گسترده در زبان ترکی و کردی است به همین دلیل نام کتابم را «شیلان» گذاشتم.

پیامبر اکرم صل الله علیه وآله والسلم در حدیثی تأکید کرده اند که شیطان در ماه مبارک رمضان در بند است.