جمعه 17 مرداد 1404

فرهنگی خبرگزاری خبرنگاران جوان

فرهنگی خبرگزاری خبرنگاران جوان

یوسف تیموری از ساخت سریال جدید منوچهر هادی برای تلویزیون خبر داد.

یک سخنران مذهبی گفت: انتخاب غیر آگاهانه برای انسان ارزش ندارد. دین اسلام دین تقلیدی نیست و هر فرد خودش باید به نتیجه برسد.

یک کارشناس مذهبی به دلایل مختلفی اشاره کرد که نشان می‌دهند رمضان، ماه خودسازی بندگان خداست.

نبی مکرم اسلام (ص) در حدیثی به برکت فراوان ماه رمضان تأکید کرده‌اند.

روابط عمومی مرکز سیمافیلم در واکنش به برخی حاشیه سازی‌های ایجاد شده برای سریال رمضانی «هفت سر اژدها» با هدف روشنگری، توضیحاتی را منتشر کرد.

وزیر میراث فرهنگی در واکنش به پرتاب یک ترقه به کتیبه گنجنامه همدان نوشت: هنوز تا تحول فکری در جامعه برای حفظ فرهنگ و تمدن تاریخی‌مان فاصله داریم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: ما در جامعه رسانه‌ای در موضوعات مهم بین بخش‌های مختلف این جامعه متنوع، همبستگی بالایی را شاهد هستیم.

حجت الاسلام یعقوبی گیلانی گفت: مرحوم میرزا جواد ملکی تبریزی فرموده‌اند که روزه یک هدیه الهی به بندگان و مومنین است.

حضرت محمد (ص) روزه را زکات بدن عنوان کرده اند.

اداره‌کل موزه‌های معاونت میراث فرهنگی کپی غیرقانونی اسناد تصویری بخش مستندنگاری موزه سعدآباد را تکذیب کرد.

180 فیلم خارجی از پنج قاره جهان، برای نوروز امسال دوبله شده است که از شبکه‌های سیما پخش می‌شود.

وزیر فرهنگ نوشت: بسته شدن صفحات مجازی رهبری و امام خامنه‌ای، پس از حمایت قاطع از ملت مظلوم فلسطین، گواهیِ آشکاری بر ادعای دروغ بودن آزادی بیان غربی است.

مسافران پیش از سفر‌های نوروزی و انتخاب مراکز اقامتی با ورود به سامانه نماد از نرخ‌نامه و مجوز فعالیت واحد اقامتی مورد نظر آگاهی کسب کنند.

یک بازیگر تئاتر گفت: نقش «منیژه» برای من ورای تکنیک و اصول رایج رسیدن به نقش تمام آن احساسات و درونیاتی است که در 18 سالگی فراموش کرده بودم.

یک کارشناس گفت: امام محمد باقر (ع) فرموده‌اند: «هر کس ماه رمضان بر او وارد شود و روزهایش را روزه بدارد مثل روز تولد از مادر از گناه پاکیزه می‌شود.»

در روز‌های پایانی سال 1402، سبد رنگارنگی از فیلم‌های سینمایی از شبکه‌های سیما پخش می‌شود.