دوشنبه 15 دی 1404

فرهنگی خبرگزاری خبرنگاران جوان

فرهنگی خبرگزاری خبرنگاران جوان

شصت‌ویکمین قسمت از برنامه «نقد سینما»، شب گذشته 20 بهمن در نهمین شب جشنواره فیلم فجر 42 روی آنتن رفت.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: راه‌پیمایی 22بهمن بیعت عمومی و ابراز وفاداری تاریخی به انقلاب، امام راحل و رهبر معظم انقلاب است و زمینه برگزاری با شکوه انتخابات یازدهم اسفند را فراهم می‌آورد.

میثم مطیعی مداح سرشناس کشورمان در یوم‌الله 22 بهمن و همزمان با ایام دهه فجر برای انقلاب اسلامی شعرخوانی کرد.

در کتاب «درباره یک تسخیر» با دو نفر از کارمندان سابق ساواک درباره تسخیر ساواک یزد مصاحبه شده است.

کارگردان فیلم سینمایی «دست ناپیدا» گفت: زمان ساخت فیلم در اوج گرمای 50 درجه اهواز بود و گرما سخت‌ترین قسمت ساخت «دست ناپیدا» بود.

مدیر انتشارات انقلاب اسلامی گفت: ما در انتشاراتمان به مناسبت ایام دهه فجر تمام کتاب‌ها را با 20 درصد تخفیف عرضه می‌کنیم.

فیلم «مجنون»، «تابستان همان سال» و «پرویزخان» رکوردداران نامزدی در جشنواره فیلم فجر امسال شدند.

پیروزی انقلاب اسلامی نقطه عطف تاریخی و سرآغاز دوران جدیدی در تاریخ جهان است، در اینجا گزیده‌ای از اشعار پیروزی انقلاب اسلامی از نظر می‌گذرد.

تهیه‌کننده «سلمان فارسی» گفت: فیلمبرداری «سلمان فارسی» حدود 3 سال است که آغاز شده است و 4 سال دیگر نیز به طول می‌انجامد.

در روز یک شنبه 22 بهمن ماه مصادف با چهل‌وپنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با فیلم‌های سینمایی و تلویزیونی شبکه‌های سیما همراه باشید.

نشست رسانه‌ای داوران بخش بین‌الملل جشنواره فیلم فجر 42 امروز 21 بهمن با حضور برگزار شد.

19 نفر از منتقدین سینما 3 اثر منتخب خود را انتخاب کرده که سینمایی «پرویز خان» به کارگردانی علی ثقفی در صدر انتخاب‌های منتقدین قرار دارد.

فیلم سینمایی «مجنون» موفق شد تا با کسب 11 نامزدی، عنوان رکورددار نامزد‌های جشنواره چهل‌ودوم را از آن خود کند.

دبیر چهل‌ودومین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر اسامی نامزد‌های سیمرغ و داوران را اعلام کرد.

رئیس سازمان سینمایی گفت: سینما زبان مشترک جهانی است و می‌تواند دغدغه‌های مختلف کشور‌ها را مرتفع کند و ملت‌ها را به هم نزدیک کند.

شورای پاسداشت زبان فارسی معاونت صدا و رادیو ایران فیلم سینمایی «پروین» به کارگردانی محمدرضا ورزی را به عنوان چشم‌انداز پاسداشت زبان فارسی برگزیدند.