شنبه 22 شهریور 1404

فرهنگی خبرگزاری خبرنگاران جوان

فرهنگی خبرگزاری خبرنگاران جوان

نشست تخصصی «شمیرانات: مناطق روستایی، جغرافیای گویشی به همراه رونمایی از اطلس زبانی شمیرانات» در مجموعه فرهنگی نیاوران برگزار شد.

کیک تولد صدمین سالروز جلال آل‌احمد در خانه خودش واقع در دزاشیب با حضور جمعی از دوستداران ادبیات و اعضای خانه شعر و ادبیات بریده شد.

نورمن لیر نویسنده، تهیه‌کننده و سازنده سریال‌های کمدی از دنیا رفت.

آستان قدس رضوی نسخه‌ای از مصحف 1400 ساله «مشهد رضوی» را به آیت الله سیستانی، مرجع دینی شیعیان در عراق اهدا کرد.

مهدی‌پور گفت: عنوان معاونت مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی بیش‌تر بر رسانه‌های چاپی ناظر بود و معاونت امور رسانه‌ای و تبلیغات دایره بزرگ‌تری را دربرمی‌گیرد.

پس از رحلت پیامبر گرامی اسلام (ص)، حضرت فاطمه (س) از امیرالمومنین (ع) درخواست کرد تا به بلال بگوید که بانگ اذان سر دهد.

شبکه نسیم در تدارک برنامه جدیدی با نام «نسیمیشو» همزمان با شب یلدا است.

موسس مرکز اسلامی آفریقای جنوبی گفت: در آفریقای جنوبی قتل 16 هزار انسان و تخریب 50 هزار خانه که در فلسطین رخ می‌دهد، سابقه نداشته است.

در هجدهمین کمیته بین‌الدولی میراث جهانی یونسکو، ایران موفق شد سه پرونده‌ای را که برای ثبت میراث ناملموس ارائه کرده بود، به تصویب برساند.

کتاب «در فاصله دو بوسه» به قلم غلامعلی حداد عادل در شرح زندگی و شهادت برادرش نوشته شده است.

یک پژوهشگر فرهنگ و تاریخ به اهمیت برگزاری جشنواره‌های میراث فرهنگی و حفظ یادمان‌های تاریخی و فرهنگی کشور پرداخت.

رئیس مجمع تشکل‌های ملی گردشگری گفت: گردشگر ورودی محدود به گردشگر اروپایی نیست و تقاضای بالایی در روسیه و چین برای سفر به ایران وجود دارد.

تلویزیون در روزهای پایانی هفته فیلم‌هایی مانند «ترم زمستانی»، «جوخه»، «چهار شگفت‌انگیز» و «اسرار حلقه» را روانه آنتن شبکه‌های سیما می‌کند.

کتاب فدک در تاریخ یکی از آثار مشهور آیت‌الله سید محمد باقر صدر است که درباره تنگانا‌های سخت تاریخ اسلام است.

رئیس رسانه‌ملی گفت: باید گفتمان منطقه بدون اسرائیل را ترویج کنیم و ما در رسانه ملی و شما دانشجویان در دانشگاه باید گفتمان‌سازی تجهیز جامعه به استدلال را پی بگیریم.

فصل جدید برنامه بگو بخند با 2 قسمت ویژه شب یلدا از شبکه نسیم پخش می‌شود.