شنبه 11 اسفند 1403

فرهنگی خبرگزاری خبرنگاران جوان

فرهنگی خبرگزاری خبرنگاران جوان

شوراهای پروانه ساخت آثار سینمایی و غیرسینمایی در جلسه اخیر با پروانه 5 فیلم سینمایی موافقت کردند.

نشست خبری برنامه «هوش یار» با حضور مدیر شبکه آموزش، یاوری معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان سمپاد برگزار شد.

فصل چهارم مجموعه نون‌خ با میانگین نیم میلیون بازدید برای هر قسمت، پربازدیدترین سریال نوروز 1402 تلوبیون شد.

نمایش «خانه برناردا آلبا» به کارگردانی دانیال اربابی از 7 تا 24 اردیبهشت ماه در سالن اصلی برج آزادی تهران روی صحنه خواهد رفت.

وزیر فرهنگ گفت: نهاد‌های زیرمجموعه وزارت فرهنگ به ویژه در استان‌ها موظف شده اند برنامه عملیاتی خود برای تحقق شاخصه‌های فرهنگی را اعلام کنند.

مراسم رونمایی از فیلم سینمایی «عطر آخر اردیبهشت» اولین ساخته بهاره رهنما شب گذشته در گروه سینمایی هنر و تجربه برگزار شد.

فیلم کوتاه «رویا» به نویسندگی و کارگردانی محمدرضا محمدی، موفق به کسب جایزه ممتاز بشردوستانه از جشنواره «آکولید» آمریکا شد.

«سینما نوستالژی» با فیلم سینمایی «کلاه قرمزی و پسرخاله» از این هفته، پنجشنبه، هفتم اردیبهشت ماه در بنیاد سینمایی فارابی آغاز به کار می‌کند.

شیرین یزدانبخش بازیگر سینما به دلیل عارضه مغزی در بیمارستان بستری است.

مستند «نیمه شب 24 آوریل»، روایت ورود نیرو‌های آمریکایی به «طبس» برای نجات جاسوس‌ها سه شنبه 5 اردیبهشت ساعت 21 از شبکه مستند پخش می‌شود.

جشنواره تلویزیونی «عروسک خونه» به همت شبکه کودک و با رقابت 20 گروه نمایشی برگزار شد که برگزیدگان مردمی این رویداد 6 اردیبهشت معرفی می‌شوند.

رئیس اندیشگاه فرهنگی کتابخانه ملی گفت: نمایشگاه کتاب توانسته افراد از طیف‌ها، قومیت‌ها، ادیان و مذاهب مختلف را زیر چتر خود بگیرد.

نمایشگاه عروسک‌های ملی و قومیتی در ساختمان مرکزی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی برپا شده است.

یک روز مانده به اکران فیلم سینمایی «قطع فوری» از تیزر آن رونمایی شد.

بهاره حسینی منشی صحنه سینمای کشورمان که به دلیل عوارض سرطان در کما بود، امروز 5 اردیبهشت درگذشت.

عبدالعالی گفت: خوشبختانه با تلاش تهیه کننده و همکاران در شبکه آموزش از فردا ضبط برنامه مدرسه تلویزیونی در استودیوی بازسازی شده آغاز خواهد شد.