شنبه 11 اسفند 1403

فرهنگی خبرگزاری خبرنگاران جوان

فرهنگی خبرگزاری خبرنگاران جوان

پخش سریال «تب و تاب» از شنبه نهم اردیبهشت از شبکه دو آغاز می‌شود.

«آل پاچینو»، ستاره سینمای جهان گفته که با رد کردن پیشنهاد بازی در «جنگ ستارگان»، باعث به شهرت رسیدن «هریسون فورد» شده است.

تهیه کننده برنامه سیدخندان گفت: مشخصه اصلی برنامه‌ی سیدخندان در فصل اول این است که سعی شده کلیشه‌ها شکسته شود.

یازدهمین دوسالانه ملی نگارگری ایران با برگزاری آئین اختتامیه و معرفی برگزیدگان در موزه هنر‌های معاصر تهران به کار خود پایان می‌دهد.

فصل جدید مسابقه تلویزیونی پنج ستاره با هدف خندیدن و خنداندن و ایجاد فضایی با نشاط روی آنتن شبکه پنج سیما می‌رود.

شبکه نسیم از ابتدای سال جدید، مسابقه‌ای با عنوان «سرنخ» و با چاشنی موضوعات جنایی و پلیسی را به روی آنتن فرستاده است که حال و هوای متفاوتی دارد.

«همه فن حریف» که فصل نخست آن به پایان رسیده و این روز‌ها در تدارک فصل جدید خود است تا جذاب‌تر به روی آنتن شبکه ورزش سیما برود.

«آکادمی علوم و هنر‌های تصاویر متحرک» (AMPAS) در روز دوشنبه، زمان برگزاری اسکار 2024 را اعلام کرد.

تجربه‌گر در این قسمت از برنامه «زندگی پس از زندگی» از فردی سخن گفت که با دیدن وضعیتش در بزرخ، از اعمال او در دنیا خبردار شد.

«استیون نایت»، سازنده «پیکی بلایندرز» و «سارا لنکشایر»، برنده جایزه بفتا، زندگی شکسپیر را به قاب تلویزیون می‌آورند.

نخستین اجلاس رسمی «ائتلاف برای میراث فرهنگی آسیا» با حضور معاون میراث فرهنگی کشورمان در شهر «شی ان» چین شروع به کار کرد.

پژوهشگر ارشد حوزه سینمای مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی گفت: سال 1894 را باید سال نخست شروع آثار هنجارشکنانه با تعریف انحراف جنسی بدانیم.

امشب پشت صحنه فصل چهارم «نون خ» روی آنتن شبکه یک می رود.

با اتمام فعالیت رادیو همدلی، رادیو جشنواره با هدف انعکاس دومین جشنواره رادیویی پژواک آغاز به کار کرد.

معماری به عنوان اجتماعی‌ترین هنر بشری با فضای اطراف انسان مرتبط است و از تلفیق هنر و ریاضیات سرچشمه می‌گیرد.

بخش مجلات سی و چهارمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران در شبستان اصلی نمایشگاه دایر می شود.