چهارشنبه 15 اسفند 1403

فرهنگی خبرگزاری خبرنگاران جوان

فرهنگی خبرگزاری خبرنگاران جوان

نخستین جشنواره مولودی خوانی باغ کتاب تهران با حضور جمعی از مداحان مطرح کشور و فعالان مذهبی و فرهنگی در این مجموعه علمی و فرهنگی برگزار شد.

سرود «سلام یا مهدی» در قلب کاراکاس در نمایشگاه دوستی ایران و ونزوئلا پخش و همخوانی شد.

برنامه «خاص باشید» جمعه‌ها ساعت 16:00 از رادیو ایران پخش می‌شود.

رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد گفت: مسجد یکی از ابزارهای قدرت جمهوری اسلامی ایران است و دشمن دست به کار شده تا آن را مورد هدف قرار دهد.

تلویزیون امروز فیلم‌هایی مانند «جیب‌برها به بهشت نمیروند»، «دور دنیا در هشتاد روز» و «روزگاری ایران» را روانه آنتن شبکه‌های سیما می‌کند.

مدیرکل نظارت بر عرضه سینما گفت: ابعاد ایدئولوژیک جشنواره فیلم مقاومت پر رنگ تر از ابعاد سینمایی آن است و می‌تواند رویدادی ممتاز در سطح منطقه باشد.

مسعود دیانی، دین‌پژوه و مجری نام‌آشنای برنامه سوره که چندی‌پیش به سرطان مبتلا شده بود، ساعتی پیش دار فانی را وداع گفت.

نمایشگاه رصتا (رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر ایران) در محل دائم نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران از 11 تا 14 اسفند برگزار شد.

حجت‌الاسلام کلباسی گفت: یکی از مسئله سیاست‌های سند توسعه فرهنگ مهدویت این است که باید مهدویت در محور اتحاد جهان اسلام حرکت کند.

فرمانده کل سپاه پاسداران با تشریح اهمیت کارکرد سینما در سیره مقاومت، گفت: بدون هنر، حماسه‌ها ماندگار نمی‌شوند و فلسفه هنر ترویج حقیقت است.

محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ به منظور شرکت در نمایشگاه فرهنگی و هنری مشترک دو کشور ایران و ونزوئلا تهران را به مقصد کاراکاس ترک کرد.

اختتامیه هفدهمین «جشنواره فیلم مقا‌مت» بر روی عرشه ناو جنگی شهید رودکی در آب‌های خلیج فارس برگزار شد.

به مناسبت فرا رسیدن میلاد با سعادت امام زمان (عج) و نیمه شعبان، گلچین برخی از مولودی های مداحان اهل بیت (ع) قابل دریافت است.

شاعران در نهمین مجلس از سلسله برنامه‌های «به آیین آسمان» درباره نیمه شعبان شعر‌های خود را خواندند.

موزه آبگینه و سفالینه برای انجام تعمیرات در روز‌های پنجشنبه و جمعه تعطیل است.

در همایش فرصت کودکی 2 عروسک موچولو اولین و تنها عروسک نمایشی با ویژگی ظاهری سندرم داون رونمایی شد.