شنبه 20 بهمن 1403

اجتماعی وب‌گاه خبر آنلاین

اجتماعی وب‌گاه خبر آنلاین

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران گفت: متاسفانه استان تهران در خصوص فوت شدگان ناشی از تصادفات در جایگاه دوم کشور قرار دارد.

سازمان هواشناسی آخرین پیش‌بینی‌ها را از وضعیت جوی کشور طی روزهای آینده اعلام کرد.

کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون 29 اسفند ماه در شرایط قابل قبول ست.

یکی از کاربران توییتر عکسی را بازنشر داده که موضوع جالبی را در مترو مورد توجه قرار داده است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای همدان گفت: با توجه به پیش بینی باران، ساکنان و مسافران همدان به ویژه در مناطق جنوبی و غربی استان، تا روز جمعه سوم فروردین از اتراق در کنار رودخانه ها پرهیز کنند.

مرکز علوم زمین‌شناسی آلمان (GFZ) اعلام کرد زمین‌لرزه‌ای به بزرگی 5.6 ریشتر در ساعات اولیه صبح امروز (سه‌شنبه) به وقت محلی مناطقی از پاکستان را لرزاند.

سرپرست مرکز اورژانس پیش بیمارستانی کاشان گفت: واژگونی سواری در کاشان سه کشته و 2 مجروح برجا گذاشت.

آیین افتتاح ستاد اجرایی خدمات سفر استان همدان دوشنبه با حضور جمعی از مسوولان استانی در مجتمع فرهنگی و هنری عین‌القضات همدانی برگزار شد.

فرمانده پلیس راه کندوان گفت: محور کندوان بعد انسداد ناشی از ریزش کوه از شامگاه روز گذشته دقایق قبل به روی تردد خوردوها بازگشایی شد.

نماینده مردم چابهار در مجلس شورای اسلامی می‌گوید: «روزهای اول سیل کسانی‌که در کنار مردم بودند سوخت‌برها بودند که از آن‌ها تشکر می‌کنم. از ملت سربلند ایران و همچنین عزیزانی مانند پرویز پرستویی و رسول خادم که از روزهای اولیه بدون هیچ منتی درکنار مردم بودند تشکر می‌کنم اقدام آن‌ها در یاد و خاطر مردم آن پهنه خواهد ماند.»

چیزی به تعطیلات سال نو باقی نمانده و ممکن است در فکر رفتن به مسافرت با خودروی شخصی خودتان باشید. اما خودرویتان چقدر آماده سفر است؟

نیم قرن قبل، در ایران انواع گواهینامه از سه نوع به دو نوع کاهش یافت.

زمین لرزه بخش‌هایی از استان سمنان را لرزاند.

یک لابراتوار مجهز تولید هروئین در قزوین 60 سال پیش کشف شد.

در سال 1400 تعداد اتومبیل در تهران به قدری زیاد خواهد شد که اگر مثلا یک نفر به طور طبیعی بخواهد از یک طرف خیابان اسلامبول به طرف دیگر برود باید حداقل 15 سال به انتظار بایستند تا چراغ قرمز چهارراه روشن گرد و اتومبیل‌ها متوقف شوند!

این عکس مربوط به شیرینی فرانسه در سال 1350 است.