جمعه 1 فروردین 1404

یک اتوبوس مسافربری واژگون شد

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
یک اتوبوس مسافربری واژگون شد

رئیس پلیس راه زنجان در پی واژگونی یک دستگاه اتوبوس در ابتدای حوزه استحفاظی زنجان از سمت اتوبان تبریز از فوت یک نفر و مصدوم شدن یک نفر دیگر خبر داد.

به گزارش خبرآنلاین از مهر سرهنگ محمد حسن خلجی گفت: ساعت 1.30 بامداد امروز واحد گشت محور جهت واژگونی یک دستگاه اتوبوس به انتهای حوزه استحفاظی اتوبان زنجان - تبریز اعزام شد.

رئیس پلیس راه استان زنجان افزود: برابر گزارش مأموران، این اتوبوس که از سمت تبریز در حال تردد بود، به محض ورود به حوزه استحفاظی زنجان با گارد ریل کناره اتوبان برخورد و از روی یکی از (پل‌های آبراه) جاده به پایین سقوط و منجر به مرگ راننده و جراحت شدید کمک راننده شده است.

سرهنگ خلجی تصریح کرد: این اتوبوس مسافربری نبوده و فقط راننده و کمک راننده در آن حضور داشتند که متأسفانه راننده در دم فوت و کمک راننده نیز بر اثر شدت جراحات از طریق اورژانس به بیمارستان اعزام شد.

233233

کد خبر 2039265