جمعه 13 شهریور 1405

اقتصادی وب‌گاه خبر آنلاین

اقتصادی وب‌گاه خبر آنلاین

ایسنا نوشت: مدیرعامل شرکت عمران پردیس ضمن اشاره به اینکه تعداد 10 هزار واحد مسکن مهر پردیس تکمیل شده و بیش از 19 هزار واحد باقیمانده با کمک منابع صندوق ملی مسکن و منابع داخلی شرکت طی امسال و سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد گفت: در سه ماه اخیر قیمت مسکن در پردیس 25 درصد کاهش یافته است.

اطلاعات آنلاین نوشت: چند روز مانده به آغاز ماه مهر و بازگشایی مدارس، قیمت ها در بازار لوازم التحریر سرسام آور و غافلگیرکننده شده است.

اعتمادآنلاین نوشت: شیخ‌نشین دوبی در رتبه اول فروش منازل و خانه‌های لاکچری در سه‌ماهه دوم از سال جاری میلادی در جهان قرار گرفت و از این حیث شهرهای مهم جهان را پشت سر گذاشت.

‌اقتصادآنلاین نوشت: بر اساس جدیدترین لیست قیمت برنج مازندران، قیمت برنج هاشمی ممتاز گلستان به کیلویی 150 هزارتومان رسیده است. همچنین قیمت برنج گیلان از برند صدری خوش بوستان عرش در وزن 10 کیلوگرمی به 738 هزارتومان رسیده است.

ایرنا نوشت: معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: مردم به‌زودی می‌توانند در فروشگاه‌های اینترنتی که به سامانه‌های ما متصل هستند، خرید اینترنتی طرح کالابرگ الکترونیکی را انجام دهند

صنعت مبل یکی از بنام‌ترین صنایع ارزآور کشور محسوب می‌شود اما مشکلات گرانی مواد اولیه و تحریمها و عدم برندسازی موجب شده تا میزان صادرات آن کاهش قابل توجهی نسبت به گذشته داشته باشد.

تجارت‌نیوز نوشت: در حالی که میزان تولید دام زنده بیش از نیاز کشور است، اما قیمت آن و متعاقبش گوشت قرمز همچنان روند صعودی دارد. آن‌طور که فعالان بازار می‌گویند غالب گوشت قرمز ایرانی سر از کشورهای حاشیه خلیج فارس، ازجمله عمان درمی‌آورد و سهم ایرانیان به گوشت کنیایی و پاکستانی محدود شده است.

تسنیم نوشت: در حالی شایع شده، آرد یارانه‌ای نانوایی‌های تهران حذف شده است که پیگیری تسنیم حاکی است، سهمیه آرد 300 نانوایی سنگک در تهران از نوع یک به نوع دوم تغییر پیدا کرده است.

تجارت‌نیوز نوشت: ماجرای آزادسازی دلارهای بلوکه شده و آزادی زندانیان دو تابعیتی روز گذشته به ایستگاه پایانی رسید. اما نکته این بود که قیمت دلار روز گذشته تغییر خاصی نکرد.

فرشاد مومنی گفت: تمام بسترهای نهادی در بودجه 1401 ضد اشتغال تدوین شد اما دولت مدعی بود می‌خواهد با 260 هزار میلیارد تومان در حوزه اشتغال کولاک کند. این اقتصاددان به این مسأله اشاره کرد که اشتغال متغیر سیستمی است و هر ارز و ریالی، حتی در صورت تخصیص به نام اشتغال به کام چیزی دیگر خواهد بود.

وام خرید کالای بانک آینده از طریق سامانه لندو و در قالب «لندو کارت» ارائه می‌شود. متقاضیان می‌توانند این وام را که اولین وام آنلاین در ایران است، بدون نیاز به چک و ضامن و از طریق سایت لندو دریافت کنند.

تعجبی نیست که بازیکن فوتبالی با درآمد میلیارد دلاری که دارد بتواند کلکسیونی از ماشین های سوپراسپرت جمع آوری کند، اگرچه مجموعه این بازیکن حرفه ای گسترده نیست اما ارزشی بیشتر از 30 میلیون دلار دارد.

اقتصادآنلاین نوشت: در بازار روغن آفتابگردان طبیعت - 1 لیتر مبلغ 57,500 تومان است این درحالی است که قیمت روغن نیمه جامد بدون ترانس لادن 5 کیلوگرم طلایی مبلغ 345,100تومان تعیین شده است.

جدل رسانه‌ای وزارت امور اقتصادی و دارایی با وزیر پیشین ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره بازپرداخت بدهی‌های دولت سابق ادامه دارد.

یک کارشناس ارشد اقتصادی معتقد است: شما فقط کافی است میزان قیمت نفت را در 10 سال گذشته بررسی کنید با میزانی که ایران نتوانسته نفت صادر کند. این‌ها را جمع کنید و بعد عدد عجیب و غریب 450 میلیارد دلار عدم‌النفع صادرات نفت در ایران می‌رسید.

ایلنا نوشت: محمد مخبر (معاون اول رئیس جمهور) در پاسخ به گزارش واصله درباره عدم پرداخت وام به بازنشستگان بالای هفتاد سال واکنش نشان داده و از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی خواست تا به این مشکل رسیدگی شود.