جمعه 13 شهریور 1405

اقتصادی وب‌گاه خبر آنلاین

اقتصادی وب‌گاه خبر آنلاین

اقتصادآنلاین نوشت: در گزارش امروز سری به بالاشهر تهران می‌زنیم و بررسی می‌کنیم که با 100 میلیارد تومان در کدام مناطق و با چه متراژهایی می‌توان خانه خرید.

اقتصادآنلاین نوشت: در بازار قیمت بال و بازو مرغ پویا پروتئین900 گرمی 97هزار 650 تومان است این درحالی است که قیمت جوجه کباب سبزیجات پویا پروتئین 500گرم به مبلغ 96هزار و 800 تومان تعیین شده است.

تجارت‌نیوز نوشت: قیمت دلار در حالی آخرین ساعات معاملاتی نیمه نخست سال را سپری می‌کند که در کف کانال 49 هزار تومانی قرار گرفته و امید افزایشی‌های بازار را برای کسب سود از بین برده است. دلار در نیمه نخست سال، بازدهی منفی ثبت کرده و تحت تاثیر سیاست‌های کنترلی بازارساز، روندی کاهشی و کم‌نوسان داشته است.

مساله پرداخت حقوق در ایران همواره یکی از معضلات مهم دولت بوده به طوری که اولین مجلس مشروطه نیز برای نشان دادن اثرگذاری خود نسبت به سامان‌دهی پرداخت حقوق به عموها و برادران شاه و وزرا و شاهزادگان اقدام کرد.

قیمت طلا و دلار امروز در بازار تهران باز هم کاهش یافت.

مسعود نیلی اقتصاددان مطرح ایرانی با انتشار مطلب کوتاهی در کانال رسمی خود، شایعات مربوط به بازنشست شدن خود از فعالیت در دانشگاه را تایید کرد.

اقتصادآنلاین نوشت: قیمت پژوپارس LX در نمایندگی 327 میلیون شده است و پژو پارس XU7P سال در بازار 495 میلیون است و پژوپارس LX در بازار کاهش یافت و به 615 میلیون تومان رسید.

عبدالناصر همتی تاکید کرد: اعلام گزیده‌های مثبت از آمارهای اقتصاد، کمکی به کاهش انتظارات تورمی نمی‌کند.

در حالی که قرار بود در روزهای گذشته نشست شورای عالی کار برای ترمیم دستمزد کارگران برگزار شود، اما آن‌طور که گفته می‌شود، هیچ خبری برای برگزاری این نشست نبوده است.

اقتصادآنلاین نوشت: قیمت بنز E200 مدل 2018 صفر یک کلید 300 میلیون تومان گران شد و به 12 و نیم میلیارد تومان رسید.

اطلاعات نوشت: فصل نقل و انتقالات مسکن فردا در حالی به پایان می‌رسد که هیچکدام از برنامه‌های دولت برای کنترل بازار اجاره بهای واحدهای استیجاری در این دوره موفق نبوده و دسترسی مستاجران به مسکن مناسب دشوارتر از سال قبل شده است.

دنیای اقتصاد نوشت: بخشنامه‌ای به تازگی از سوی شبکه بانکی ابلاغ شده است که نشان‌دهنده تعریف یک نوع وام ویژه با مبلغی معادل 1/ 3 برابر سقف وام فعلی خرید مسکن رایج در شبکه بانکی است. اما این وام نه برای همه متقاضیان که تنها برای یک شکل خاص از خریداران مسکن تعریف و در نظر گرفته شده است.

روزنامه هم میهن نوشت: ونزوئلا یار غار ایران در دوران تحریم، کشوری که برای مقابله با امپریالیسم آمریکا، دردانه احمدی‌نژاد تا رئیسی شد، حالا به نظر می‌رسد با نیم‌نگاه آمریکا حاضر است ایران را پشت سر بگذارد.

روزنامه دنیای اقتصاد هزینه رهن کامل آپارتمان در منطقه 5تهران را منتشر کرده است.

همشهری نوشت: دولت و مجلس همچنان در حال پاسکاری طرح تغییر مبنای محاسبه حقوق بازنشستگی از دو سال به 5 سال هستند؛ اما معاون بیمه‌ای سازمان تأمین اجتماعی راهکاری پیشنهاد کرده که هم مشکل تغییر مبنای محاسبه را رفع می‌کند و هم به افزایش دریافتی بازنشستگان منجر می‌شود.

تجارت‌نیوز نوشت: پس از افزایش 18 تا 39 درصدی قیمت سیمان در هفته‌های گذشته، بررسی جدیدترین وضعیت بازار نشان می‌دهد قیمت سیمان نسبت به هفته گذشته ثابت مانده است.