پنج‌شنبه 7 اسفند 1404

سیاسی وب‌گاه خبر آنلاین

سیاسی وب‌گاه خبر آنلاین

فرمانده قرارگاه سایبری و تهدیدات نوین قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء (ص) گفت: جمهوری اسلامی ایران برای دفاع از خود از امکانات و توانمندی‌هایی برخوردار است که این توانمندی‌ها کاملاً بومی است.

سرتیپ پاسدار احمد وحیدی در رأس هیئتی از معاونت های ستاد کل نیروهای مسلح، از منطقه دوم ندسا بازدید به عمل آورد.

مسعود پزشکیان رئیس جمهور امروز از نمایشگاه دستاوردهای شاخص علمی و فناورانه جهاد دانشگاهی بازدید کرد.

نماینده اصفهان در مجلس گفت پس از اکران فیلم «پیرپسر» در روزهای جنگ غزه، اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس از محتوای آن ناراضی بودند و وزیر ارشاد را برای پاسخ‌گویی درباره روند صدور مجوز نمایش این فیلم به کمیسیون فراخواندند.

محمد نوردهانی، نماینده سراوان، سوران، سیب و مهرستان در نطق میان‌دستور خود با انتقاد از وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم به‌ویژه در مناطق مرزی گفت: مرز را نمی‌توان با دیوار، سیم خاردار و بخشنامه اداره کرد. او خواستار توجه دولت به معیشت مرزنشینان، ایجاد شغل پایدار و بازنگری در سیاست‌های امنیت‌محور شد.

در پی درگیری لفظی در صحن علنی مجلس میان حمید رسایی و حامیان قالیباف، رجانیوز در واکنشی تند نوشت: «مطالبه قانونی یک نماینده برای اجرای عدالت با الفاظ رکیک پاسخ داده شد.» این رسانه نزدیک به جبهه پایداری از رفتار نمایندگان حامی رئیس مجلس با عنوان «عربده‌کشی و بادیگاردبازی» یاد کرده است.

نماینده مشهد در نطق میان‌دستور خود هشدار داد که غفلت از فرهنگ، همه حوزه‌های کشور را گرفتار کرده است. اخلاقی امیری گفت: «اقتصاد بدون فرهنگ خودباوری به رانت و تجمل، سیاست بدون فرهنگ ایثار به قدرت‌طلبی و قانون بدون فرهنگ مسئولیت‌پذیری روی کاغذ می‌ماند.» او خواستار نوسازی فرهنگی و وحدت فرماندهی در نهادهای فرهنگی شد.

هیات نظارت بر رفتار نمایندگان پس از بررسی شکایت معاونت حقوقی ریاست‌جمهوری از کامران غضنفری، رای به مختومه شدن پرونده داد.

در پی درگذشت برادر سیدمصطفی تاج‌زاده، دو تن از مقامات دولت، محمدرضا عارف معاون اول رئیس‌جمهور و حجت‌الاسلام مجید انصاری معاون حقوقی رئیس‌جمهور، در پیام‌هایی جداگانه این ضایعه را به او تسلیت گفتند.

سخنگوی سپاه پاسداران در توضیح جزئیات تازه‌ای از روزهای منتهی به جنگ گفت از ماه‌ها قبل، احتمال درگیری قطعی بود و سپاه با آرایش کامل نظامی آماده جنگ شد. او از ارتقای 40 درصدی توان موشکی پس از «وعده صادق 2» خبر داد.

جانشین ستاد کل نیروهای مسلح، با همراهی امیر سرتیپ الهامی جانشین نیروی پدافند هوایی ارتش و امیر دریادار سید محمود موسوی معاون عملیات ارتش، از بخش‌های مختلف منطقه پدافند هوایی شمال‌غرب بازدید کرد.

احمد زیدآبادی جلسه‌ای با دانشجویان بسیجی دانشگاه امام صادق را متفاوت خواند و در توصیف آن نوشت: گفت‌وگویی صریح، آرام و محترمانه درباره گفت‌وگو، اندیشه و اصلاح.

غلامحسین کرباسچی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب، در واکنش به تکرار ادعای خبرگزاری تسنیم مبنی بر رأی دادن او به میرحسین موسوی در انتخابات 88 گفت که چنین روایتی «کذب» است و او در آن انتخابات به مهدی کروبی رأی داده است.

حسین طائب، مشاور فرمانده کل سپاه، در نشستی دانشگاهی گفت نسل جدید ایران که امروز شاهد فرود موشک‌ها در منطقه است، اکنون مطالبه‌گرِ افزایش توان موشکی و حتی «اقدامات پیش‌دستانه» برای دفاع از کشور شده‌اند.

حسام‌الدین آشنا با کنایه به اظهارات امروز نقدعلی و رسایی به سخنان آن‌ها واکنش نشان داد و به نوعی اعلام کرد که هر چه بیشتر صحبت کنند، بهتر است.

دبیر شورای‌عالی امنیت ملی گفت: سر عقل آوردن دشمن با امتیازدهی بی‌قیدوشرط ممکن نیست. مسیر درست برای اصلاح نگرش رقبا، تقویت انسجام ملی است و پیش‌شرط آن، اصلاحات اقتصادی برای بازگرداندن ثبات به زندگی مردم است.