چهارشنبه 14 آبان 1404

سیاسی وب‌گاه خبر آنلاین

سیاسی وب‌گاه خبر آنلاین

ولی الله بیاتی عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی گفت: آمار دقیقی از اتباع غیرمجاز در کشور در دست نیست، اما روند ورود آنها به کشور ادامه دارد البته با یک سری اقدامات توانسته‌اند از این کار جلوگیری کنند اما این اقدامات کافی نیست و همچنان افراد به صورت قاچاقی وارد کشور می‌شوند که این برای امنیت کشور خطر بزرگی است.

احدیان، دستیار رئیس مجلس شورای اسلامی، گفت: پزشکیان حتی یک کلمه نگفت وعده صادق2 انجام نشود.

رئیس مرکز مطالعات راهبردی ارتش گفت: در دفاع مقدس 12 روزه عمدتاً با موشک با دشمن مقابله کردیم، اما در جنگ آینده، دشمن را در عرصه‌های دیگر درگیر خواهیم کرد و اقتدار سربازان امام خامنه‌ای را به دنیا نشان می‌دهیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه «امروز اشغال و تصرف سرزمین تنها هدف دشمن نیست»، عنوان کرد: آنچه که امروز واقعاً فشار اصلی استعمار زدگی برای ما است و خطرناک نیز است، استعمار ذهن است.

علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان در رأس هیأتی به‌منظور دیدار با مقامات عالی عربستان سعودی به ریاض سفر کرد.

انجمن مهندسان ایران نوشت: مخالفت اقلیت پرهیاهو با توافق اخیر، تلاشی آشکار برای حفظ وضعیت تعلیق و بن‌بست است؛ وضعیتی که بیشترین سود آن به جیب همان شبکه‌های فساد و رانت می‌رود و بیشترین زیان آن متوجه ملت ایران و اقتصاد ملی است. این جریان با امنیتی‌سازی سیاست خارجی و تقدیس نظامی‌گری، مانع اصلی شکل‌گیری یک دکترین امنیت ملی متوازن و جامع بوده و امروز نیز می‌کوشد ابتکار عمل دولت و شورای عالی...

معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر تدوین و تهیه طرح «ارتقاء جایگاه سینما در کشور» و همچنین مستندسازی و روایتگری انسجام اجتماعی ایجاد شده در دوران جنگ 12 روزه توسط سینماگران، خواستار بازگشت هنرمندان خارج از کشور به وطن شد.

«محمد سراج» عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: اینکه خانم‌ها نتوانند به خوبی پوشش خود را حفظ کنند، این تبرج است و قطعاً آثار منفی زیادی به همراه خواهد داشت.

در اتفاقات اخیر سیاسی بویژه توافقات ایران با آژانس یکی از نکات مهم اظهارات پرسروصدای برخی نمایندگان در مخالفت با این موضوع بوده است ولی مسئله مهمتر اصل محتوای سخنان نمایندگان مجلس بوده که سوالات متعددی را ایجاده نموده است.

قائم مقام دبیرکل حزب اعتدال و توسعه، تاکید کرد: توافق قاهره نماد عقلانیت نظام در تامین حقوق هسته‌ای و دفع فشار غرب به شمار می رود.

ناصر ایمانی، فعال سیاسی اصولگرا گفت: ما در شرایطی قرار گرفته‌ایم که حتی اقدامات بسیار کوچک برخی جریان‌های سیاسی، افراد و مسئولان می‌تواند تا مرز خیانت هم پیش برود؛ چون شرایط خاص است. اگر شرایط عادی بود این‌ها اظهارنظر عادی تلقی می‌شد، ولی در شرایط خطیر حتی اظهار نظر هم که قاعدتاً بسیار آزاد است، باید خیلی با ملاحظه باشد.

دبیر شورای عالی امنیت جمهوری اسلامی ایران به گزافه گویی نخست وزیر رژیم صهیونیستی پاسخ داد.

رئیس جمهور با ابراز امیدواری نسبت به برقراری هر چه سریع‌تر روابط رسمی ایران و مصر گفت: تقویت اتحاد و انسجام میان کشورهای اسلامی موثرترین راه برای مقابله با تکرار و تداوم جنایات رژیم صهیونیستی است.

رئیس مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس خاطرنشان کرد: کشورهای عربی و مسلمانان در برابر رژیم صهیونیستی به قدرت واحد تبدیل شوند تا ستاد دفاعی منظم در برابر صهیونیست‌ها شکل بگیرد.

منصور حقیقت‌پور، نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی به انتقاد از افرادی پرداخت که به توافق اخیر ایران و آژانس بین المللی انرژی هسته ای حمله می کنند.

احمد زیدآبادی در مطلبی نوشت: این چه وطنی است که اصرار به جنگ و تحریم علیه آن، به معنای خواستن و دوست داشتنِ آن است و مخالفت با جنگ و تحریم آن، "فروش" و "خیانت" به آن به شمار می رود؟