دوشنبه 6 مرداد 1404

سیاسی وب‌گاه خبر آنلاین

سیاسی وب‌گاه خبر آنلاین

مشاور رئیس‌جمهور با اشاره به تجمع چند روز گذشته عده‌ای خاص در مقابل مجلس شورای اسلامی و انتقادات مطرح شده در این زمینه، گفت: اینکه ما بخواهیم تقسیم‌بندی کنیم و یک عده به صورت غیرقانونی صدای خود را مطرح کنند و صدای دیگران شنیده نشود، تناقضی آشکار است. ما باید همه صداها را بشنویم و به آن‌ها احترام بگذاریم.

سخنگوی مجمع تشخیص مصلحت نظام با تأیید تصویب لوایح پالرمو و CFT در کمیسیون مشترک، اعلام کرد: جلسات بررسی 2 لایحه مذکور در مجمع تشخیص، در ابتدای سال 1404 برگزار خواهد شد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: با وجود موافقت کمیسیون مشترک مجمع با پیوستن ایران به پالرمو و CFT اما از آنجا که موافقت مجمع با این مسئله نیاز به رای سه‌چهارم اعضا دارد، به نظر می‌رسد که تحقق این موضوع همچنان مسیر همواری را در پیش ندارد.

مهاجرانی در توئیتی نوشت: صادرات نفت متوقف شدنی نیست. از سهم ایران در بازار نفت جهان کوتاه نخواهیم آمد.

سخنگوی مجمع تشخیص مصلحت نظام در توئیتی نوشت: هیچ بحثی درباره FATF در مجمع تشخیص مصلحت نظام مطرح نیست.

با توجه به مصوبه شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا، اختیارات ستاد تنظیم بازار برای سال‌های 1403 و 1404 تمدید شده است.

سردار علی فدوی جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران گفت: اشتباه محاسباتی آمریکا این بوده که فکر می‌کرد در اثر اقدام موفق می‌شود. اگر احتمال کمی می‌داد که موفق نمی‌شود هم دست به اقدام نمی‌زد.

وزیر اسبق ارتباطات درباره کسانی که پرچمدار رفع ناترازی‌ها شده‌اند، هشدار داد.

رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت انتفاصه گفت: طوفان الاقصی، نه یک عملیات نظامی صرف که بیش از یک عملیات نظامی و یک عرض اندام میدانی بود در عرصه جهانی که سقوط اسطوره شکست ناپذیری رژیم صهیونیستی را به همراه داشت.

نماینده سردشت در مجلس در تذکر خود به پزشکیان رئیس جمهور و وزیر صمت گفت: مردم از اینکه چند وقتش پیش یک شبه، سی درصد بر قیمت خودروهای بی‌کیفیت داخلی اضافه شد و کسی پاسخگو نیست، ناراحتند.

سخنگوی شورای نگهبان اعلام کرد که بخش دوم لایحه بودجه سال 1404 کل کشور در این شورا تایید شده است.

رئیس جمهور گفت: خطر بیخ گوش تهران است، همه علما و دانشمندان باید دور هم بنشینند تا مشکلات تهران را با مشارکت و همراهی حل کنند.

مهاجرانی سخنگوی دولت نوشت: ما از دورانی آمده‌ایم که خالص‌سازی معیار اصلی بود، نه گفت‌وگو، همراهی یا وفاق. پس از چنان شرایطی، کاشته شدن بذر امید را باید قدر دانست و در سال پیش رو آن را به نهالی قدرتمند بدل کرد.

مسعود پزشکیان از مخالفان اصلی فیلترینگ بوده و بارها در ایام مناظرات انتخاباتی درباره رفع محدودیت های شبکه اجتماعی وعده داده بود.

قائم پناه معاون اجرایی رئیس جمهور گفت: در شهرستان های اطراف تهران بیش از 70 درصد مردم نسبت به تهران احساس نابرابری می کنند، 80 درصد مردم تهران مخالف فیلتر شدن شبکه های اجتماعی هستند، 54 درصد مردم مشکلات را ناشی از تحریم و فشارهای خارجی می دانند و بقیه می گویند مدیریت دولت باید این مشکلات را حل کند