یک‌شنبه 25 مرداد 1405

سیاسی وب‌گاه خبر آنلاین

سیاسی وب‌گاه خبر آنلاین

رهبری درباره اثر عصر عاشورای استاد محمود فرشچیان گفته بودند: در عین‌حال که این همه روضه بلدیم، آقای فرشچیان دارد روضه‌یی می‌خواند که ماها را می‌گریاند. این چه هنر پُرفایده و پُرمغز و پُرمعنایی است که یک‌نفر هنرمند می‌تواند این حالت را به وجود بیاورد؟

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: پیوند با ولایت ریشه در عمق باور دینی و عقلانیت شرعی دارد.

وزیر پیشین امور خارجه نوشت: امروز در بی‌سعادتی تحمیلی غیبت در مراسم عزاداری سرور و سالار شهیدان، در خلوت خود زیارت عاشورا می‌خواندم.

یکبار دیگر تصاویر ارسالی از شرکت رئیس جمهوری اسلامی ایران، دکتر پزشکیان، در یک کنفرانس بین المللی و رفتار ایشان در ملاقات با مقامهای خارجی صدای محافلی (عموما با گرایشهای شناخته شده و مشخص) را بلند کرد.

سیدعلی خمینی در مراسم ختم شهید ایزدی شرکت کرد.

پزشکیان با عزاداران در تبریز گفتگو کرد.

روحانی اصلاح طلب از حضور خود در مراسم شب عاشورا در مرقد امام خمینی روایت کرد.

مدیرمسئول روزنامه کیهان به حضور رهبری در مراسم عزاداری شب عاشورا در حسینیه امام خمینی واکنش نشان داد.

در جریان پاکسازی مواد منفجره به‌جامانده از تهاجم رژیم صهیونیستی در خرم‌آباد پاسداران علی بازگیر و سیدحسین موسوی به شهادت رسیدند.

مرحوم آیت الله مومن از چگونگی عزاداری کردن امام خمینی (س) برای حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام در روز عاشورا روایت کرده است.

فعال سیاسی اصولگرا گفت: مذاکره با آمریکا نه عقلانی است و نه در حال حاضر شدنی است.

معاون سیاسی دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی کل قوا گفت: سوابق رژیم صهیونیستی و آمریکایی‌ها نشان می‌دهد که هیچ‌گاه به هیچ قاعده حقوقی و اخلاقی پایبند نیستند. لذا باید با توجه به سوابقشان، آمادگی‌های لازم را داشته باشیم.

تولیت آستان قدس رضوی گفت: حتی همراهی مستکبران جهان با رژیم صهیونیستی نتوانست ذره‌ای تزلزل در اراده پولادین ملت ایران ایجاد کند. لذا دشمن ناامید شد و تسلیم گردید.

یک روحانی اصلاح طلب پس از حضور رهبری در مراسم شب عاشورا در حسینیه امام خمینی مطلبی منتشر کرد.

رئیس جمهور در پی حضور رهبری در مراسم عزاداری شب عاشورا در حسینه امام خمینی مطلبی منتشر کرد.